ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Maxi denim φούστα με halterneck top και slingback shoes
 

Matcha Tea: Βοηθάει στην απώλεια βάρους;

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το viral ρόφημα

Μαρία Σάββα

Πολλοί αναρωτιούνται αν το Matcha μπορεί να συμβάλει στην απώλεια βάρους. Το πράσινο τσάι θεωρείται ένα από τα πιο υγιεινά ροφήματα στον κόσμο, πλούσιο σε πολυάριθμες ενώσεις που προωθούν την υγεία. Πέρα από την αποτροπή ασθενειών, το πράσινο τσάι και το Matcha μπορούν να επηρεάσουν θετικά τον εγκέφαλο, την καύση λίπους και τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα. Λόγω της αυξημένης ισχύος του Matcha σε σχέση με το κανονικό πράσινο τσάι, μπορεί να έχει ακόμη πιο θετικά αποτελέσματα στην υγεία. Έτσι, εάν ακολουθείτε δίαιτα, μπορεί να αναρωτιέστε εάν η απώλεια βάρους είναι μια από τις ευεργετικές επιπτώσεις.

Τώρα, ας εξετάσουμε το ενδεχόμενο της απώλειας βάρους με το Matcha. Το Matcha διαθέτει φυσικές ιδιότητες που μπορούν να υποστηρίξουν την απώλεια βάρους, αλλά δεν αποτελεί ''μαγική λύση''. Όταν συμπεριλαμβάνεται σε μια ισορροπημένη διατροφή και σε πρόγραμμα φυσικής δραστηριότητας, μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων απώλειας βάρους.

Επειδή το Matcha έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες, μπορεί να αντικαταστήσει άλλα ροφήματα με υψηλότερη περιεκτικότητα σε θερμίδες και να σας βοηθήσει να μειώσετε την πρόσληψη θερμίδων. Αναλυτικά, ένα κουταλάκι του γλυκού σκόνη Matcha παρέχει μόνο 10 θερμίδες.

Πέραν της απώλειας βάρους, το Matcha προσφέρει αμέτρητα οφέλη για την υγεία. Αυξάνει την καρδιαγγειακή υγεία, παρέχει ενέργεια και βοηθά στην πρόληψη του καρκίνου. Επομένως, η αναζήτηση του Matcha για την υγεία και την απώλεια βάρους δεν είναι μύθος, αλλά πραγματικότητα.

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση