ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο oversized hoodie και cycling παντελονάκι
 

Η πετσέτα παραλίας σας είναι το ιδανικό spot για αυτές τις ασκήσεις!

Οι καλοκαιρινοί μήνες ενδείκνυνται για να γυμναστούμε σε εξωτερικούς χώρους, στον καθαρό αέρα και -γιατί όχι;-στην παραλία. Υπάρχούν πολλές ασκήσεις που μπορούν να γίνουν έξω στην άμμο ή δίπλα στο χώρο της πισίνας, για να διατηρείτε τέλειο κορμί, όχι μόνο πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια των διακοπών...

  • Δίπλα στην πετσέτα σας είναι το ιδανικό spot για να ακολουθήσετε τις παρακάτω ασκήσεις

1. Βρίσκουμε ένα σταθερό σημείο εκκίνησης για τα πέλματα μας και εκτελούμε προβολές ποδιών, μια σούπερ αποτελεσματική άσκηση για τους γλουτούς. Στεκόμαστε όρθιοι με τα πόδια μας σε θέση προβολής, δηλαδή το ένα μπροστά και το άλλο πίσω. Προσπαθούμε το πίσω πόδι να πατά μόνο στις μύτες και το βήμα μας να είναι όσο το δυνατόν μεγαλύτερο. Βάζουμε τα χέρια μας στη μέση μας και βυθιζόμαστε προς τα κάτω μέχρι το γόνατο του ποδιού που είναι πίσω να ακουμπήσει στο έδαφος.

2. Δυναμώνουμε τους κοιλιακούς μας με μια άσκηση επηρεασμένη από τη yoga. Καθόμαστε στην άμμο με τα γόνατα λυγισμένα και τα πόδια μας μαζί. Τοποθετούμε το δεξί χέρι κάτω από το δεξί γόνατο και το αριστερό χέρι κάτω από το αριστερό γόνατό με την πλάτη να παραμένει σε ευθεία θέση. Κρατώντας τα γόνατα μας λυγισμένα, σηκώνουμε τα πόδια μας παράλληλα με το έδαφος. Μένουμε για λίγα δευτερόλεπτα και έπειτα αφήνουμε τα πόδια μας στην άμμο να ξεκουραστούν για λίγες αναπνοές.

3. Οι επιτόπιες αναπηδήσεις στα δύο ή και στο ένα πόδι είναι ιδανική άσκηση όταν βρισκόμαστε στην παραλία, για ενδυνάμωση αλλά και για cardio. Η αντίσταση που αναπτύσσει η μαλακή άμμος στα πέλματα μας αυξάνει το βαθμό δυσκολίας, ενώ παράλληλα δουλεύει την ισορροπία και ενισχύει τις ποδοκνημικές αρθρώσεις. Σημ: Να είστε φειδωλοί με τον αριθμό των επαναλήψεων, ιδίως αν πάσχετε από προβλήματα ευστάθειας στους αστραγάλους ή τα γόνατα.

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση