ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Fitness influencer αποκαλύπτει τις «απάτες» στο Instagram

Τα κόλπα με ασκήσεις, κοιλιακούς και ροφήματα

Ζωή Τουτουντζίδου

Η Hannah Berry, η οποία είναι γνωστή fitness influencer της Μεγάλης Βρετανίας ξεσκέπασε τα τοξικά ψέματα που χρησιμοποιεί η βιομηχανία wellness για να κερδίζει followers.

Η νεαρή κοπέλα εργάζεται ως προπονήτρια βοηθώντας αρκετούς χρήστες των social media να αποκτήσουν σωματική υγεία και ευεξία. Έχει αφιερώσει τα τελευταία οκτώ χρόνια στη γυμναστική και σήμερα, μετρώντας 94.500 followers στο Instagram.

Η ίδια προχώρησε μάλιστα σε μία σειρά αναρτήσεων όπου σχολίαζε τα κόλπα μεγάλων εταιριών στο Instagram όπου χρησιμοποιούν ψεύτικα ροφήματα και άσκοπες ασκήσεις γυμναστικής για να αποκομίσουν μεγάλες χρηματικές απολαβές από ανυποψίαστα θύματα.

@hannahbarryuk

Part 3 I’ll stop for a bit now team

♬ original sound - Hannah barry

«Υπήρξα μια πραγματικά τοξική fitness influencer» παραδέχτηκε η ίδια σε ένα βίντεο της στο tik-tok το οποίο φυσικά έγινε viral εντός λίγων ωρών, αποκαλύπτοντάς στην συνέχεια ότι οι ασκήσεις κοιλιακών δεν βοηθούν στην απόκτηση τους και πρόσθεσε «οι ασκήσεις κοιλιακών δημοσιεύονται καθαρά για engagement», για να προσελκύσουν δηλαδή τους χρήστες να παρακολουθήσουν αναρτήσεις.

«Ποτέ δεν έκανα καμία από τις ασκήσεις κοιλιακών», είπε. «Και είχαν εκατομμύρια views. Ξέρω ότι είναι απαράδεκτο να το λέω, αλλά είναι αλήθεια. Οι ασκήσεις κοιλιακών δεν φτιάχνουν στην πραγματικότητα καθόλου κοιλιακούς».

Αναφέροντας σε ένα άλλο σημείο ότι η ιδανικές ασκήσεις για την απόκτηση κοιλιακών είναι τα καθίσματα και τα βάρη. Όσον αφορά τα «μαγικά» ροφήματα που προωθούνται στα social media και υπόσχονται αδυνάτισμα, απάντησε ότι πρόκειται για απάτη και ουσιαστικά δεν βοηθούν πουθενά.

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση