ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Mαύρο oversized hoodie και cycling παντελονάκι
 

7 fitness accounts για να εμπνευστείτε σήμερα

Εμπνευστείτε από αυτά τα fitness girls και υιοθετήστε ασκήσεις και συνταγές για ένα καλύτερο τρόπο ζωής

Ριάνα Στυλιανού

Το να είμαστε fit και να διατηρούμε τη σιλουέτα μας ολόχρονα ειδικά το καλοκαίρι (με το παγωτό να είναι ο αιώνιός μας πειρασμός), είναι  δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Εάν κατατάσσεστε και εσείς στην ομάδα των αφοσιωμένων γυναικών που θέλουν να υιοθετήσουν ένα πιο υγιές τρόπο ζωής και να εντάξουν τη σωματική άσκηση στην καθημερινότητά τους... τότε good news, διαβάζετε το σωστό άρθρο.

Δεν χεριάζετε να είστε από τις πιο ενημερωμένες για να αγαπήσετε... ή έστω να εντάξετε αυτό τον τρόπο ζωής στην καθημερινότητά σας, αρκεί να υπάρχει θέληση και κάπου κάπου ένα boost για να σας σπρώχνει ένα βήμα παραπέρα. Εφόσον περνούμε τον περισσότερό μας χρόνο κοιτάζοντας ασταμάτητα το feed μας στο Instagram... σκεφτικά πως θα ήταν μια καλή ιδέα να μοιραστώ μαζί σας μερικούς λογαριασμούς που έχουν να κάνουν αποκλειστικά με τη γυμναστική και την υγιεινή διατροφή που ακολουθώ και με εμπνέουν στο μάξιμουμ.

Fun fact: Εκτέλεσα δεκάδες συνταγές κατά τη διάρκεια της καραντίνας από ορισμένα fitness girls και έχω να πω... με το χέρι στην καρδιά, πως τα γλυκίσματα ήταν μακράν καλύτερα από αυτά που αγοράζουμε συνήθως από τα ζαχαροπλαστεία.

Επίσης με αυτούς τους λογαριασμούς, είχα την ευκαιρία να υιοθετήσω και μερικές τέλειες ασκήσεις που μπορούσα να κάνω ακόμα και στο σπίτι χωρίς κανένα εξοπλισμό.

Kayla Itsines
Εδώ θα βρείτε τις καλύτερες ασκήσεις cardio. Ετοιμαστείτε να ιδρώσετε στο μάξιμουμ... γιατί η Kayla δεν αστειεύεται.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by KAYLA ITSINES (@kayla_itsines) on

Caitlin Torner
Εάν είστε φαν της yoga τότε καλό θα ήταν να ακολουθούσατε την Caitlin Torner (αμέσως) γιατί μας δείχνει τις καλύτερες ασκήσεις χωρίς εξοπλισμό.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Caitlin Turner (@gypsetgoddess) on

Jen Sellter
Εάν στόχος σας είναι να αυξήσετε τη μυϊκή μάζα στους γοφούς σας τότε η Jen Sellter είναι το κορίτσι που πρέπει να ακολουθήσετε asap!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jen Selter (@jenselter) on

Melissa Alcantara
Η Melissa Alcantara είναι το απόλυτο inspo εάν ψάχνετε εύκολες ασκήσεις για το σπίτι αλλά και το γυμναστήριο (όταν με το καλό ανοίξουν).

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Melissa Alcantara (@fitgurlmel) on

Shona Vertue
Εάν εντάξατε πρόσφατα τη σωματική άσκηση στην καθημερινότητά σας, τότε σας προτείνω να ακολουθήσετε την Shona Vertue, η οποία δείχνει εύκολες και πολύ αποτελεσματικές ασκήσεις.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shona Vertue (@shona_vertue) on

Megan Roup
Όταν πήγαινα γυμναστήριο (πριν την καραντίνα), αποθήκευα πάντα ένα από τα βίντεο της Megan Roup για να εκτελέσω και εγώ με τη σειρά μου... σούπερ βοηθητικά!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by The Sculpt Society ™️ (@meganroup) on

Αnllela Sagra 
Εάν ακολουθήσετε ασκήσεις από την Αnllela Sagra... ετοιμαστείτε να νιώσετε τη ζέστη και τον ιδρώτα να κυριεύουν ολόκληρο το κορμί σας. No joke.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by ANLLELA SAGRA

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση