ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean φούστα, loose πουκάμισο και πέδιλα
 

6 πράγματα για να συμπεριλάβετε στη τσάντα της γυμναστικής σας εν καιρώ κορωνοϊού

Μust haves που δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ

Ριάνα Στυλιανού

Με την επαναλειτουργία των γυμναστηρίων εδώ και 2 εβδομάδες, είμαστε πλέον ελεύθερες να επισκεπτόμαστε τους κλειστούς χώρους άσκησης εφόσον έχουν πάρει όλοι οι υπεύθυνοι αυστηρά μέτρα προστασίας. Από την άλλη όμως, είναι σημαντικό... και εμείς με τη σειρά μας να παίρνουμε τα δικά μας μέτρα προστασίας κατά τον κορωνοϊό για τον λόγο του ότι τα γυμναστήρια είναι πολυσύχναστα μέρη.

Θα σας πρότεινα να αποφεύγατε τα αποδυτήρια όσο περισσότερο μπορείτε αλλά υπάρχουν φυσικά και οι περιπτώσεις που θα επισκεφτείτε το γυμναστήριο πριν από τη δουλειά, επομένως θα κάνετε το ντους σας εκεί. Παρακάτω, σας έχω ετοιμάσει μια λίστα για το τι να συμπεριλάβετε στην τσάντα της γυμναστική σας έτσι ώστε να προστατεύσετε την υγεία σας στο μάξιμουμ. 

Παντόφλες
Οι παντόφλες ή τα flip flop είναι από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να έχετε στην τσάντα σας για να αποφύγετε κάθε είδους βακτήριο που μπορεί να βρίσκετε στη επιφάνεια του πατώματος.

Πετσέτα
Εάν κάνετε ντους στο γυμναστήριό σας, είναι λογικό πως η πετσέτα είναι mandatory. Επέλεξα όμως να αναφέρω αυτό το αντικείμενο στη λίστα, για να δώσω έμφαση στη σημαντικότητα της χρήσης διαφορετικής πετσέτας από αυτή που χρησιμοποιούσατε εν ώρα άσκησης.

Αντισημιτικό
Τα γυμναστήρια, με βάση τον νόμο, πρέπει να έχουν αντισηπτικά προϊόντα σκορπισμένα σε ολόκληρο τον χώρο... αλλά καλό θα ήταν να είχατε και το δικό σας μην τυχόν και δεν είναι διαθέσιμο στα αποδυτήρια του χώρου.

Μάσκα
Είναι σημαντικό να έχετε μια προστατευτική μάσκα μαζί σας σε περίπτωση που μαζευτεί αρκετός κόσμος στο χώρο του γυμναστηρίου ή τα αποδυτήρια.

Τσάντα για τα παπούτσια σας
Ένα πράγμα που δεν πρέπει να ξεχνάτε σε καμία περίπτωση, είναι μια πλαστική τσάντα για τα παπούτσια σας. Είναι σημαντικό τα υποδήματα να βρίσκονται σε ξεχωριστή θήκη από τα υπόλοιπα πράγματά σας... αλλά εάν η τσάντα σας δεν παρέχει επιπλέον θήκες τότε βεβαιωθείτε πως θα τοποθετήσετε τα παπούτσια σε μια πλαστική τσάντα, μαζί με τα ρούχα που γυμναστήκατε.

Τσάντα με τα καλλυντικά σας
Φυσικά, ετοιμάστε το νεσεσέρ σας με τα καλλυντικά σας, την οδοντόκρεμά σας κτλ, όπως επίσης και υγρά μαντιλάκια, τα οποία είναι πάντα χρήσιμα no matter what.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Gym  |  workout  |  health  |  bag  |  beauty  |  γυμναστική  |  κορωνοϊός  |  υγεία

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση