ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: nude tailored παντελόνι, πουκάμισο και μπαλαρίνες
 

3+1 υγιεινά γεύματα κατάλληλα για meal planning

4 γεύματα που μπορείτε να ετοιμάσετε στην αρχή της βδομάδας και να τα καταναλώνετε κατά την διάρκεια της

Μαρία Σάββα

Η υγιεινή διατροφή μπορεί να είναι πρόκληση, ειδικά όταν δεν έχετε χρόνο να μαγειρέψετε κάθε μέρα. Εκεί έρχεται η προετοιμασία των γευμάτων. Αφιερώστε μια ώρα για να μαγειρέψετε την Κυριακή και φτιάξτε οικονομικά και εύκολα γεύματα για την υπόλοιπη εβδομάδα. Δείτε πιο κάτω 5 γεύματα που είναι κατάλληλα για meal prep ή αλλιώς meal planning.

Σολομός

Μαγειρέψτε λίγα κομμάτια σολομό την Κυριακή και συνδυάστε τα με ρύζι, νερόβραστα λαχανικά και λαδολέμονο. Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή που θα σου αρκέσει για αρκετές μέρες.

Κοτόπουλο

Όπως και τον σολομό έτσι και το κοτόπουλο μπορείς να το συνδυάσεις είτε με ρύζι, είτε με κινόα. Αντί για νερόβραστα λαχανικά όμως αυτή την φορά θα μπορούσες να το συνοδεύσεις με μια μικρή έτοιμη σαλάτα.

Pasta

Ψήστε μακαρόνια μόλις ξεκινήσει η βδομάδα, και κατά την διάρκειά της βάλετε ότι toppings σας αρέσουν, είτε αυτά είναι λαχανικά, είτε είναι πρωτεΐνη.

Fajita bowl

Κάνετε λίγο χοιρινό κιμά και συνδυάστε τα με τσιγαρισμένες πιπεριές, καλαμπόκι και λίγα black beans, δημιουργώντας το μίγμα τον fajitas αλλά σε μια πιο υγιεινή μορφή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση