ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Ίωση: 3 tips για γρήγορη ανάρρωση

Οι τρεις λύσεις ανακούφισης και «θωράκισης» από το κρυολόγημα.

Μαρία Καραμάνου

Αντιμετωπίζετε ερεθισμένο λαιμό, ρινική συμφόρηση ή συχνά κρυολογήματα; Μην αφήνετε τα συμπτώματα να σας επηρεάσουν. Υπάρχουν εξειδικευμένες λύσεις για να καταπολεμήσετε αυτά τα προβλήματα και να προλάβετε τυχόν επιπτώσεις. Ανακαλύψτε τρεις έξυπνες λύσεις για να ανακουφιστείτε και να θωρακιστείτε από το κρυολόγημα, επιτρέποντας στον οργανισμό σας να απολαύσει τον χειμώνα με ευεξία και υγεία. Υπαρχουν 3 προϊόντα που πρέπει πάντα να υπάρχουν στην τσάντα σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα για να σας βοηθήσουν τόσο να αντιμετωπίσετε ένα κρύωμα αλλά και να έχετε γρήγορη ανάρρωση.

1.Ανακούφιση του Λαιμού

Χρησιμοποιήστε ένα αποσυμφορητικό λαιμού που περιέχει μέλι και λεμόνι. Τα φυσικά συστατικά ανακουφίζουν τον ερεθισμένο λαιμό και βοηθούν στην ελάττωση των ερεθισμένων βλεννογόνων. Ο πονόλαιμος μπορεί πράγματι να δημιουργήσει δυσκολίες στην καθημερινότητά μας. Ωστόσο, υπάρχουν φυσικά συστατικά που μπορούν να προσφέρουν ανακούφιση από αυτό το άσχημο συμπτώμα. Το μέλι έχει γνωστές αντιμικροβιακές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Προσθέστε ένα κουταλάκι μελιού σε ένα ζεστό ρόφημα ή παρασκευάστε ένα ζελέ μελιού και πάρτε τα μαζί σας στη δουλειά. 

Η πρόπολη έχει φημισμένες αντιμικροβιακές ιδιότητες. Καταπολεμά τα βακτήρια και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του πονόλαιμου. Υπάρχουν συμπληρώματα πρόπολης σε διάφορες μορφές.

2.Αποσυμφόρηση της Ρινικής Κοιλότητας

Επιλέξτε ένα αποσυμφορητικό με θαλασσινό νερό. Το θαλασσινό νερό βοηθά στον καθαρισμό του ρινικού συστήματος και στη μείωση της συμφόρησης.

Η ρινική αποσυμφόρηση είναι σίγουρα ένα άβολο συμπτώμα που μπορεί να επηρεάσει την καθημερινότητά μας. Ένας αποτελεσματικός τρόπος για τη διαχείρισή του είναι η χρήση ρινικού αποσυμφορητικού με θαλασσινό νερό. Το προϊόν αυτό μπορεί να σας προσφέρει άνεση και ανακούφιση. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ανά πάσα στιγμή που νιώθετε την ανάγκη για αποσυμφόρηση, ενώ είναι εύκολο να ενσωματωθεί στην καθημερινή σας ρουτίνα περίθαλψης.

Επιπλέον, να θυμάστε ότι η κατανάλωση αρκετού νερού και η διατήρηση ενός επαρκούς επιπέδου υγρασίας στο περιβάλλον σας μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανακούφιση από την μπουκωμένη μύτη.

3.Ενίσχυση του Ανοσοποιητικού Συστήματος:
Προσθέστε στη διατροφή σας τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνη C και ιχνοστοιχεία όπως ψευδάργυρος και σελήνιο. Αυτά ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, βοηθώντας τον οργανισμό σας να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τους ιούς και τα βακτήρια.

Μην επιτρέπετε στα κρυολογήματα να σας εμποδίσουν από το να απολαύσετε την εποχή. Με αυτές τις απλές, αλλά αποτελεσματικές λύσεις, μπορείτε να προστατεύσετε την υγεία σας και να αντιμετωπίσετε τα συμπτώματα με έξυπνο τρόπο.

HEALTH: Τελευταία Ενημέρωση