ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: jean short, λευκό πουκάμισο και mules
 

8 tips για να εφαρμόσετε τη μάσκαρα σαν expert

Η μάσκαρα χαρίζει δύναμη στο βλέμμα και είναι ο πιο πιστός σύμμαχος για κάθε μακιγιάζ που επιλέγουμε αφού μας χαρίζει πλούσιες βλεφαρίδες.

Σταύρη Φράγκου

Αφού εντοπίσατε την κατάλληλη μάσκαρα σε υφή, αποτέλεσμα και βουρτσάκι, εμείς με τη σειρά μας σας δίνουμε απλές αλλά σημαντικές συμβουλές για να γίνεται expert στην εφαρμογή της μάσκαρας.

1. Εφοδιαστείτε με μια λοσιόν ντεμακιγιάζ ματιών που αφαιρεί ακόμα και την αδιάβροχη μάσκαρα χωρίς να ερεθίζει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών ή εφαρμόστε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας που χαρίζουν λάμψη και παράλληλα λειτουργούν σαν primer για τη μάσκαρα.

2. Περάστε το ψαλίδι στις βλεφαρίδες και κρατήστε το για 5-10 δευτερόλεπτα για να δείτε τη διαφορά. Επαναλάβετε και στις κάτω βλεφαρίδες αλλά και στο άλλο μάτι για να δείτε ότι με αυτό το τρικ αποκτούν καμπύλη και κίνηση.

3. Σταθείτε ίσια μπροστά στον καθρέφτη και κρατώντας το βουρτσάκι οριζόντια, κοιτάξτε ευθεία και ξεκινήστε από το κέντρο του βλεφάρου. Στη συνέχεια περάστε τη μάσκαρα με προσοχή στις άκρες του. Εφαρμόστε το βουρτσάκι όσο πιο κοντά στη βάση τους και κάντε ζικ ζακ κινήσεις για να αποφύγετε το να κολλήσουν μεταξύ τους οι βλεφαρίδες.

4. Αν θέλετε να τονίσετε το μήκος των βλεφαρίδων σας εφαρμόστε έξτρα στρώση στις άκρες των βλεφαρίδων. Το πέρασμα αυτό θα αναδείξει και την πιο μικρή βλεφαρίδα τονίζοντας το φυσικό της μήκος, χωρίς όμως να την βαραίνει.

5. Για περισσότερη ένταση τονίστε τις βλεφαρίδες και στο κάτω βλέφαρο απλώνοντας τη μάσκαρα με το βουρτσάκι κάθετα και κινήσεις σε ευθεία από πάνω προς τα κάτω.

6. Για πιο φυσικό αποτέλεσμα, προτιμήστε μια μάσκαρα σε πιο ανοιχτό τόνο.

7. Στο τέλος κάθε εφαρμογής καθαρίστε προσεκτικά το βουρτσάκι από τα υπολείμματα προϊόντος που αναπόφευκτα ξεραίνεται, όταν έρχεται σε επαφή με τον αέρα. Έτσι, θα διατηρηθεί σε καλή κατάσταση και θα είναι πάντα έτοιμη για την επόμενη χρήση.

8. Για να δείχνουν οι βλεφαρίδες πιο πυκνές, πριν βάλετε μάσκαρα δημιουργήστε μια βάση στο πάνω βλέφαρο τονίζοντας με μαύρο eyeliner τη λεπτή γραμμή όπου οι βλεφαρίδες συναντούν την επιδερμίδα. Για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα τονίστε με τον ίδιο τρόπο και το επάνω μέρος της εσωτερικής γωνίας του ματιού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
beauty  |  ομορφιά  |  υγεία  |  μάσκαρα  |  γυναίκα  |  ζωή  |  expert  |  makeup woman  |  eyes  |  mascara

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση

8 Beauty hacks του μακιγιάζ

8 Beauty hacks του μακιγιάζ

Ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές μακιγιάζ που θα αλλάξουν την εμφάνιση σας.
Σταύρη Φράγκου
 |  BEAUTY