ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

2023 Upgrade: Κάντε αυτές τις μικρές αλλαγές στη ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σας

4 αλλαγές που θα σας ανανεώσουν

Ριάνα Στυλιανού

Το ότι μεγαλώνουμε και έχουμε την ευχέρεια να βιώσουμε ακόμα μία αλλαγή του χρόνου με τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι ευλογιά.

Τα σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο πρόσωπό μας δεν είναι κάτι που πρέπει να μας δυσαρεστεί, η διαδικασία γήρανσης είναι φυσιολογική και πρέπει να αποδεχτούμε τη φύση ως έχει. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να παραμελήσουμε τον εαυτό μας και να μην το φροντίζουμε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by goop (@goop)

Σε κάθε ηλικία, η περιποίηση του προσώπου έχει ιδιαίτερη σημασία στη ζωή κάθε ανθρώπου. Εστί λοιπόν, με την αλλαγή του χρόνο, θέλαμε να σας βοηθήσουμε να ανανεώσετε το skincare routine σας, έτσι ώστε να μπορείτε να είστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

1. Αρχικά, κάντε μία εκκαθάριση και ξεφορτωθείτε τα προϊόντα που έχουν λήξει, αντικαθιστώντας τα με κρέμες σύμφωνα με τις νέες ανάγκες του δέρματός σας. Επίσης, καλό θα ήταν να υιοθετούσατε το skincare layering, δηλαδή την εφαρμογή ενός προϊόντος μετά το άλλο.

2. Αρχίστε να εφαρμόζετε προϊόντα στο λαιμό και το ντεκολτέ σας. Αυτά τα σημεία χρειάζονται εξίσου πολύ σημασία όσο το δέρμα του προσώπου.

3. Εντάξτε στη ρουτίνα σας τις DIY μάσκες. Στο site μας θα βρείτε πολλές συνταγές για home made μάσκες που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας με υλικά που έχετε ήδη στην κουζίνα σας. Ωστόσο εάν δεν έχετε το χρόνο, μπορείτε να επενδύσετε σε μάσκες από το εμπόριο, που είναι εξίσου καλές.

4. Μην αφήσετε ούτε μία ημέρα από το 2023 να περάσει χωρίς να εφαρμόσετε την αντηλιακή σας κρέμα στο πρόσωπό σας. Αυτή η συνήθεια θα σας «σώσει» από πρόωρες ρυτίδες, αλλά και θα μειώσει τη διαδικασία γήρανσης.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση