ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: skinny jeans, φλοράλ μπλουζάκι και mules
 

4 tips για να δημιουργήσετε το γατίσιο βλέμμα της Bella

Step by step για να σαγηνεύσετε τους πάντες με το βλέμμα σας

Ριάνα Στυλιανού

Εάν υπάρχει κάποιος τρόπος για να δείξετε πως βάλατε ιδιαίτερο κόπο στο μακιγιάζ σας για να δείχνετε κομψή και περιποιημένη, είναι αναμφίβολα... ένα καλλίγραμμο eyeliner.  

Μάλλον θα σκέφτεστε πώς το να δημιουργήσετε ένα καλλίγραμμο eyeliner είναι όντως κόπος μερικές φορές. Όλες εκείνες τις προσπάθειες που κάνατε για να πετύχετε την πιο τέλεια γραμμή στα μάτια σας θέλοντας απεγνωσμένα να υιοθετήσετε το γατίσιο βλέμμα της Bella Hadid, αλλά μάταια… επειδή το χέρι σας δεν είναι τόσο σταθερό. All it takes is practice κορίτσια... και φυσικά ορισμένα tricks που πρόκειται να μοιραστώ μαζί σας για να σας κάνω την ρουτίνα ομορφιάς σας λίγο πιο εύκολη.  

Πρώτα απ’ όλα, επενδύστε πάνω σε υγρά eyeliners γιατί με αυτά είναι πολύ πιο εύκολο να πετύχετε εκείνη την αυστηρά λεία γραμμή που τόσο ονειρεύεστε. 

Set your guidelines 
Ένας εύκολος τρόπος για να δημιουργήσετε το απόλυτο eyeliner, είναι να εφαρμόσετε χάρτινη κολλητική ταινία κάτω από τα μάτια σας, για να δημιουργήσετε τα guidelines που χρειάζεστε. 

Create your base 
Ένα σημαντικό step πριν δημιουργήσετε την γραμμή στα μάτια σας, είναι να εφαρμόσετε τις σκιές σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να δημιουργήσετε την κατάλληλη βάση. Εφαρμόστε μια απαλή, καφέ σκιά στην εξωτερική γωνιά του ματιού σας και δημιουργήστε ένα V προς τα πάνω, δηλαδή προς την εξωτερική γωνιά του φρυδιού σας. 

Hair looks matter 
Πιάστε τα μαλλιά σας σε μια σφιχτή αλογοουρά ή δυο τούφες μαλλιών πάνω από τα αυτιά σας και τραβήξτε τες προς τα επάνω, σταθεροποιώντας το μαλλί στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Με αυτό τον φυσικό τρόπο filting, το cat eye look σας θα είναι ασυναγώνιστο. 

Attention to details 
Για να δώσετε περισσότερη έμφαση στο σχήμα των ματιών σας, πρέπει να κάνετε μια μικρή αναβάθμιση στην γραμμή του eyeliner σας. Αφού εφαρμόσετε μια περλέ σκιά στο εσωτερικό των ματιών σας, τραβήξτε την γραμμή eyeliner μέχρι εκεί, και δημιουργήστε μια μικρή, τοξωτή γωνιά στο εσωτερικό των ματιών σας. 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

BEAUTY: Τελευταία Ενημέρωση