ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Αρνί μπούτι στον φούρνο με δάφνη και μουστάρδα

Ένα από τα παραδοσιακά εδέσματα του κυπριακού τραπεζιού. Η πιο κάτω συνταγή θα σας κατευθύνει με ακρίβεια για να φτιάξετε νοστιμότατο και μυρωδάτο αρνί στον φούρνο. Σημαντικό είναι το πολύ καλής ποιότητας κρέας. Ζητήστε από τον κρεοπώλη σας να σπάσει το κόκκαλο, για να μπορέσετε να το λυγίσετε και να χωρέσει σ’ ένα ταψί κανονικού μεγέθους. Θα χρειαστείτε ένα μέτριο ταψί που να διαθέτει σχάρα. Το μυστικό επιτυχίας είναι η χαμηλή θερμοκρασία κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

Βαθμός δυσκολίας: Πολύ εύκολο  

Χρόνος ετοιμασίας: 10΄  

Χρόνος ψησίματος: 6 ώρες

Για 8-10 μερίδες

Υλικά

1 αρνί μπούτι γύρω στα 3½-4 κιλά (πείτε στον κρεοπώλη σας να σπάσει το κόκκαλο)

100 γρ. μουστάρδα

2 κουταλάκια αλάτι

1 κουταλάκι πιπέρι

10 φύλλα δάφνης

Διαβάστε την εκτέλεση  στο Athena's Recipes.

Κυρίως πιάτα: Τελευταία Ενημέρωση