ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Lemon Pie

Αθηνά Λοϊζίδου

Εκτέλεση
1.Ζυμώνουμε το Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ με το αυγό και τη μαργαρίνη. Απλώνουμε τη ζύμη σε ταρτιέρα (Νο 22-24), τρυπώντας την με πιρούνι. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 20 λεπτά.
2.Σε ένα μπολ ρίχνουμε το 1 φάκελο Άνθος Αραβοσίτου στιγμής ΓΙΩΤΗΣ με γεύση βανίλια, το γάλα, το ξύσμα φλούδας λεμόνι, το χυμό λεμονιού και τη ζάχαρη. Ανακατεύουμε με ένα σύρμα μέχρι το μείγμα να πήξει. Τέλος προσθέτουμε τους κρόκους και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε . Απλώνουμε στην έτοιμη τάρτα.
3.Ετοιμάζουμε τη μαρέγκα χτυπώντας τα 3 ασπράδια με τη ζάχαρη. Απλώνουμε πάνω στην κρέμα και ψήνουμε σε δυνατό φούρνο για 30 λεπτά.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Γλυκά: Τελευταία Ενημέρωση