Αθηνά Λοϊζίδου
Απλή και γευστική κρέμα με αναρή και φράουλες τις οποίες βρίσκετε σε αφθονία αυτή την εποχή στην αγορά. Για να δώσετε στην κρέμα μια ασυνήθιστη, ωραία γεύση, χρησιμοποιήστε στη μαρινάτα της φράουλας την κρέμα βαλσαμικού της εταιρείας Kalamata Papadimitriou.
Βαθμός Δυσκολίας: Πολύ εύκολο
Χρόνος Ετοιμασίας: 15΄
Χρόνος να Παγώσει: 4 ώρες
440 θερμίδες ανά μερίδα
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com