Αθηνά Λοϊζίδου
Ετοιμάζεται πολύ γρήγορα και είναι πολύ μυρωδάτη.
Εκτέλεση
1. Στρώνουμε τη βάση ενός στρογγυλού ταψιού 23 εκ. με λαδόχαρτο και προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς.
2. Στο food processor ρίχνουμε τη ζάχαρη, το αλεύρι, το ελαιόλαδο, τον χυμό λεμονιού, το νερό, το ξύσμα λεμονιού, το baking powder, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και τα γαρύφαλλα. Κτυπάμε για δύο λεπτά μέχρι να έχουμε ένα ενιαίο μείγμα. Τέλος, ανακατεύουμε μέσα στο μείγμα με ένα κουτάλι τις σταφίδες.