Αθηνά Λοϊζίδου
Υλικά
Θα χρειαστούμε ένα μέτριο ορθογώνιο ταψί στρωμένη με μπόλικη μεμβράνη να περισσεύει γύρω γύρω
90 γρ. βούτυρο ανάλατο κομμένο σε κομμάτια
220 γρ. σιμιγδάλι χοντρό
550 γρ. γάλα
250 γρ. ζάχαρη
2 κουταλάκια εκχύλισμα βανίλιας
1 κουταλάκι κανέλλα αλεσμένη
60 γρ. καβουρδισμένα αμύγδαλα χοντροκομμένα
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com