Επιδόρπιο με καρύδα και μάνγκο
Δροσερό και πολύ νόστιμο γλυκό για τις ζεστές μέρες, που ταιριάζει πολύ μετά από ένα ασιατικό γεύμα.
Θα χρειαστούμε ένα ορθογώνιο ταψί στρωμένο με μπόλικη μεμβράνη και αρκετή να περισσεύει γύρω γύρω.
Για 8 περίπου μερίδες
Υλικά
1 λίτρο γάλα πλήρες
300 γρ. κρέμα γάλακτος
120 γρ. corn flour
140 γρ. ζάχαρη
60 γρ. καρύδα (ινδοκάρυδο)
Για το γαρνίρισμα
Την ψίχα από 1 μάνγκο κομμένη και πολτοποιημένη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΤΟ athenarecipes.com