Υλικά
150 γρ. ζάχαρη
40 γρ. νερό
70 γρ. φουντούκια
1. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τη ζάχαρη και το νερό και ζεσταίνουμε ελαφρά μέχρι η ζάχαρη να αρχίσει να λιώνει. Ανακατεύουμε απαλά με μια σπάτουλα σιλικόνης.
2. Σε έναν πάγκο εργασίας τοποθετούμε ένα ξύλινο δίσκο, απλώνουμε ένα κομμάτι λαδόκολλα και τοποθετούμε πάνω τα φουντούκια.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνταγή στην ιστοσελίδα της Αθηνάς Λοιζίδου athenarecipes.com