ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Το σχόλιό του Μπουγιούρη για την παραίτηση του Λιβαθινού μετά τις καταγγελίες για ψυχολογική βία

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού

newsroom must

Πριν από λίγο διάστημα, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης επηρεασμένος από τις αποκαλύψεις στον χώρο του θεάτρου, θέλησε να μιλήσει για την δική του δύσκολη εμπειρία και αποκάλυψε πως την περίοδο που ήταν φοιτητής στην δραματική σχολή δέχτηκε ψυχολογική βία και μέσα από ένα του post στο Facebook μίλησε για την άσχημη συμπεριφορά του Στάθη Λιβαθινού.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός είπε πως τα χρόνια εκείνα είχε πέσει αρκετές φορές θύμα συμπεριφορών χειρισμού, ομοφοβίας και τρομοκρατίας με αποτέλεσμα όλα αυτά να έχουν αντίκτυπο στην μετέπειτα ζωή του. Να θυμίσουμε πως είχε γράψει: "Κύριε Λιβαθηνέ, ήμουν μαθητής σας για τέσσερα χρόνια και σας υπηρέτησα πιστά και για άλλα τέσσερα ως απόφοιτος στην πειραματική σκηνή του Εθνικού μας Θεάτρου! Ήσασταν χυδαίος , προσβλητικός, ακρωτηριαστικός, ευνουχιστικός, ταπεινωτικός και απόλυτα χειριστικός! Βέβαια όλα αυτά καλυμμένα πίσω από έναν μανδύα ψεύτικης ευγένειας και δήθεν ήθους!".

Λίγες μέρες μετά το εν λόγω post και με αφορμή την παραίτηση του Λιβαθινού από την δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου, ο Παναγιώτης έκανε ακόμη ένα post για τον Λιβαθινό. "Επιτέλους! Πέρασε από τη "ρωσική Σχολή” Θεάτρου και δεν ακούμπησε", έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση