ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

To απίστευτο ποσό που ξοδεύτηκε για τον παραμυθένιο γάμο της Chiara Ferragni

Δέσποινα Άσπρου

Όπως σίγουρα ξέρεις η γνωστή blogger Chiara Ferragni παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Fedez, σε μία παραμυθένια τελετή την οποία ακολούθησαν δύο δεξιώσεις.

Η διάσημη blogger πάντως φρόντισε όλα να κυλίσουν ομαλά κάνοντας την πιο ξεχωριστή μέρα της ζωής της, αξέχαστη τόσο στην ίδια όσο στους εκλεκτούς προσκεκλημένους που έδωσαν το παρών τους αλλά και σε εμάς που παρακολουθούσαμε τον γάμο μέσω instagram... και κάποια στιγμή αισθανθήκαμε πως είμασταν και εμείς εκεί!

Όλα ήταν μαγικά, βγαλμένα από σκηνές χολιγουντιανής ταινίας. Και αν έχεις αμφιβολίες να σου θυμίσουμε τα τρία νυφικά, το καρουζέλ και τα πυροτεχνήματα. Θες και άλλα για να πειστείς; Οκ! Ας σημειώσουμε και την ιδιωτική πτήση που έγινε για να μεταφερθούν οι καλεσμένοι στη Σικελία όπου πραγματοποιήθηκε ο γάμος, καθώς και τις δυο τεράστιες μασκότ που υποδέχτηκαν το ζευγάρι. Οπότε ναι, δίκαια θεωρείται ο γάμος της χρονιάς. Πόσα όμως στοίχισε; Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.

Αρχικά, το κόστος του Dimora Delle Balze in Noto, όπου πραγματοποιήθηκε η τελετή, ανέρχεται περίπου στα 300.000 δολάρια. Το ίδιο και η τιμή των Dior Haute Couture φορεμάτων που φόρεσε η Ferragni. Όσο για τις πτήσεις που πραγματοποιήθηκαν μέχρι την τοποθεσία, στις οποίες επέβαιναν 200 καλεσμένοι, το ποσό ανήλθε περίπου στις 200.000 δολάρια. Το ειδικά σχεδιασμένο λούνα παρκ του after party κόστισε περίπου 105.000 δολάρια, με τα 60.000 από αυτά να απαιτούνται μόνο για τη μεταφορά του μεγάλου τροχού και τα 3.500 για τα πυροτεχνήματα. Ναι, καλά άκουσες! Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην μάθουμε πόσα χρήματα κόστισαν τα υπέροχα λουλούδια. Σχεδόν 4.200 δολάρια δαπανήθηκαν για το στολισμό της εκκλησίας και του εστιατορίου καθώς το ζευγάρι ήταν πολύ επιλεκτικό!

Και αν αντέχεις ας δούμε το συνολικό ποσό που δαπανήθηκε! Οι #TheFerragnez λοιπόν ξόδεψαν περίπου 912.700 δολάρια! Ναι το ξέρω... εμείς αυτό το ποσό μάλλον δεν θα το δούμε ποτέ, αλλά να ‘ναι καλά τα παιδιά και να είναι μαζί και ευτυχισμένοι.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση