ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Στέλιος Ρόκκος: Στο νοσοκομείο μετά από έμφραγμα

Τα τελευταία νέα για την κατάσταση υγείας του

Δέσποινα Άσπρου

Σε ιδιωτικό νοσοκομείο της Αθήνας νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες ο Στέλιος Ρόκκος καθώς όπως γνωστοποίησε συνεργάτης του μεταφέρθηκε χθες εσπευσμένα με με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας από την Λήμνο όπου διαμένει στην Αθήνα καθώς υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Πιο συγκεκριμένα, ο στενός συνεργάτης του 58χρονου καλλιτέχνη, μέσα από ανάρτησή του σημείωσε: «Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!».

Όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου, χθες Σάββατο 14 Ιανουαρίου, ο τραγουδιστής εμφάνισε συμπτώματα που ανησύχισαν τον ίδιο και τους οικείους του, με τους γιατρούς να κρίνουν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο των Αθηνών και έτσι λίγη ώρα αργότερα έφτασε από το νησί στην Αθήνα. Ο ίδιος, αυτή την στιγμή, βάσει των γιατρών του, έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η σύζυγός του, Λελέ Γκόφα, μίλησε στην εκπομπή Open Weekend για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου της, σημειώνοντας:
«Το βράδυ της Παρασκευής ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία και μεταφερθήκαμε εκτάκτως από Λήμνο Αθήνα. Περάσαμε μια περιπέτεια όμως όλα είναι καλά. Ξεπεράστηκαν όλα τα προβλήματα. Δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και πλέον αναρρώνει. Το μαγαζί θα μείνει κλειστό αυτό το διήμερο κι επιστρέφουμε την επόμενη εβδομάδα πρώτα ο Θεός!». 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση