ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Ρούλα Ρέβη: Η φωτογραφία με την αρετουσάριστη κοιλιά της και το υπέροχο μήνυμα

Η νέα ανάρτηση της γνωστής φωτογράφου που κατάφερε να συγκινήσει πολλούς από εμάς

newsroom must

Ρούλα Ρέβη: πετυχημένη φωτογράφος, σύζυγος του Αποστόλη Τότσικα, μαμά της Ειρήνης και του Άγγελου. Αυτές είναι οι τρεις ιδιότητες που έρχονται στο μυαλό μου όταν ακούω το όνομά της και αποδεικνύουν, πως αν μια γυναίκα προσπαθήσει, μπορεί να τα πετύχει ή καλύτερα να τα ισορροπήσει όλα.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

Πρόσφατα, η Ρούλα θέλησε μέσα από μια της ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα για τα κιλά της εγκυμοσύνης και την μητρότητα και κατάφερε με την κίνησή της να συγκινήσει πολλούς από εμάς. Δημοσιεύοντας μια αρετουσάριστη φωτογραφία της κοιλιάς της, η περήφανη μαμά έγραψε: "Σε όλες τις μαμάδες που περιμένουν δίδυμα και με ρωτάνε . Ακόμα δεν έχει φύγει και ούτε με νοιάζει . Όμως για να είμαι ειλικρινής πάλεψα, παλεύω και θα παλεύω όχι για να γίνει τέλεια η κοιλιά́ μου ξανά αλλά́ για να νοιώθω πως δεν εγκαταλείπω τον εαυτό́ μου . Η κοιλιά μου ήταν τόσο τεράστια επειδή χώρεσε μέσα και τεράστια ευτυχία , είναι λογικό . Δεν υπάρχουν τυχερά και άτυχα σώματα υπάρχει μόνο το σώμα που έχει την υπέροχη δυνατότητα να φέρει παιδιά στον κόσμο . Αγάπησέ το και μην επιτρέπεις σε κανέναν να το κρίνει!".  

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Roula Revi (@roula.revi)

Να θυμίσουμε πως η Ρούλα Ρέβη έγινε μητέρα στις 9 Σεπτεμβρίου του 2015 και λίγο καιρό μετά αποκάλυψε πως δυσκολεύτηκε πολύ για να αποκτήσει παιδιά ενώ έχει μιλήσει και για τις δύσκολες στιγμές τις εγκυμοσύνης της - μεταξύ αυτών η πρόωρη γέννηση των δίδυμων παιδιών της.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X