ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Πρίγκιπας William: ''H μαμά σου θα ήταν περήφανη για σένα''

Η συγκινητική ομιλία του στη στέψη του Καρόλου.

Μαρία Καραμάνου

Σε μια συγκινητική ομιλία μπροστά σε συγγενείς και μέλη της βασιλικής οικογένειας, ο πρίγκιπας William αποφάσισε να αναδείξει τα επιτεύγματα του πατέρα του, του βασιλιά Καρόλου, στη ζωή και την πολιτική του δραστηριότητα. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην παθιασμένη εκστρατεία του πατέρα του για το περιβάλλον, καθώς και στην επιτυχημένη δουλειά που έχει κάνει το Prince's Trust Awards, βοηθώντας εκατομμύρια ανθρώπους να αλλάξουν τη ζωή τους. Ο πρίγκιπας William εξέφρασε την περηφάνια του για τον πατέρα του και την αφοσίωσή του στα καθήκοντά του εδώ και πενήντα ολόκληρα χρόνια, ενώ επίσης του εξέφρασε την αγάπη του, λέγοντας του πόσο περήφανος είναι για αυτόν.

Μάλιστα, ο William δήλωσε ότι, «Τα πρώτα λόγια του πατέρα μου, όταν μπήκε στο Αββαείο του Ουέστμινστερ χθες, ήταν μια υπόσχεση για συνεχίσει να υπηρετεί. Γιατί, για περισσότερα από πενήντα χρόνια, σε κάθε γωνιά του Ηνωμένου Βασιλείου, κατά μήκος της Κοινοπολιτείας και σε όλο τον κόσμο, έχει αφιερώσει τη ζωή του στην υπηρεσία των άλλων, των τωρινών και μελλοντικών γενιών, και όσων δεν πρέπει να αγνοείται η μνήμη. Όπως είχε πει η γιαγιά μου όταν στέφθηκε, οι στέψεις είναι δήλωση των ελπίδων μας για το μέλλον. Και ξέρω, είναι εκεί πάνω, μας προσέχει στοργικά. Θα ήταν περήφανη μητέρα». 

Ο William με τη σειρά του, μετά τον όρκο πίστης στον βασιλιά, που έδωσε το Σάββατο, χθες διακήρυξε τη δική του δέσμευση «στον βασιλιά, την πατρίδα και την κοινοπολιτεία». 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS