ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Πρέπει να ξαναδείς σε 360ᵒ το νυφικό της Χριστίνας Μπόμπα από την Σήλια Κριθαριώτη

Το hashtag #SakisChristina κυριαρχούσε στο ελληνικό Instagram το Σαββατοκύριακο που πέρασε αφού ο γάμος του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα ήταν talk of the town.

Φυσικά η νύφη ήταν μια κούκλα! Η Χριστίνα με το που εμφανίστηκε με το λευκό νυφικό της πάνω σε καραβάκι στο εκκλησάκι στο νησί της Σίφνου για να συναντήσει τον σύζυγό της, κέρδισε όλη την προσοχή. Με μια αποκαλυπτική πλάτη και υπέροχο ντεκολτέ το νυφικό αποκάλυπτε την καλλίγραμμη σιλουέτα της Χριστίνας που έδειχνε σέξι και κομψή μέσα στην υπέροχη δημιουργία που επέλεξε για την πιο όμορφη μέρα της ζωής της.

Όπως ήδη θα γνωρίζετε το νυφικό έφερε την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη και ήταν ειδικά σχεδιασμένο για την Χριστίνα. Όπως μας ενημέρωσε η παγκοσμίου φήμης ελληνίδα σχεδιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το νυφικό από μεταξωτή οργάντζα είχε πίσω του πολλές ώρες δουλειάς αφού ήταν κεντημένο με λαμπερά κρύσταλλα Swarovski, δαντέλα και λευκά κοράλια ως μια αναφορά στο νησί της Σίφνου. Μάλιστα σημείωσε πως σύμφωνα με την ελληνική παράδοση όσο πιο πολλή δουλειά στο κέντημα απαιτεί ένα νυφικό τόσο περισσότερο στεριώνει ο γάμος.

Το look της νύφης ολοκληρώθηκε με λευκό βέλο και ψηλά ασημένια πέδιλα Giuseppe Zanotti και αξίζει να το δούμε ακόμα μια φορά από κάθε γωνία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Tανιμανίδης-Μπόμπα: Οι πρώτες αναρτήσεις τους μετά τον γάμο

Τανιμανίδης-Μπόμπα: Οι πρώτες εικόνες από τον λαμπερό γάμο τους

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X