ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: λινό πουκάμισο, tailored παντελόνι και παντόφλες

Πρώτη η Κύπρος στον κόσμο στο OnlyFans

Πώς το νησί μας έγινε… hot spot του ερωτικού περιεχομένου.

Μαρία Καραμάνου

Μαρία Καραμάνου

Κι όμως, αυτή τη φορά η πρωτιά της Κύπρου δεν αφορά ούτε τις παραλίες, ούτε τα νερά, ούτε τα φαγητά μας. Η χώρα μας μόλις βρέθηκε στην κορυφή της παγκόσμιας λίστας παραγωγής περιεχομένου στο OnlyFans και ναι, το σοκ είναι κοινό. Σύμφωνα με έρευνα της Supercreator, η Κύπρος έχει τους περισσότερους δημιουργούς OnlyFans ανά 100.000 γυναίκες σε όλο τον κόσμο, αφήνοντας πίσω παραδοσιακές «δυνάμεις» όπως οι ΗΠΑ, η Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Συγκεκριμένα, 3.850 δημιουργοί ανά 100.000 γυναίκες, διπλάσιοι αριθμοί σε σχέση με Αμερική και Αυστραλία.

Όπως φαίνεται, δεν είναι μόνο η Μεσόγειος και ο ήλιος που μαγνητίζουν τους creators. Το άρθρο αποκαλύπτει ότι η Κύπρος έχει ελκυστικό φορολογικό καθεστώς, προσφέρει ποιότητα ζωής και ευνοϊκό κλίμα και διαθέτει ένα «οικοσύστημα» από πρακτορεία, content creators και επιχειρήσεις γύρω από το OnlyFans.

Αν και οι αριθμοί εντυπωσιάζουν, η έρευνα σημειώνει ότι οι πιο «δυνατές» αγορές σε έσοδα παραμένουν οι ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και ο Καναδάς. Πολλοί Κύπριοι creators χρησιμοποιούν VPNs και social media για να προσεγγίσουν αγορές του εξωτερικού. Ωστόσο, η πρωτιά μας στην αναλογία δημιουργών ανά γυναίκα είναι αδιαμφισβήτητη και… πανηγυρική.

Η Δανία κατέλαβε την έκτη θέση στη λίστα με 678 δημιουργούς, ενώ  η Φινλανδία και η Ιαπωνία κατέγραψαν πολύ χαμηλότερους αριθμούς παρά το γεγονός ότι η εργασία στον χώρο των ενηλίκων είναι νομικά επιτρεπτή.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση