ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Ριγέ jumpsuit, κοντομάνικο μπλουζάκι και loafers
 

Όλοι μιλάνε για την εμφάνιση της Ιρλανδίας

Η πεντάλφα, η «θυσία» στον σατανά για τη νίκη και η σημαία της transgender κοινότητας που κρατούσε το non binary άτομο Bambie Thug.

newsroom must

Η πεντάλφα, η «θυσία» στον σατανά για τη νίκη και η σημαία της transgender κοινότητας που κρατούσε το non binary άτομο Bambie Thug.

Ασχέτως αποτελεσμάτων του πρώτου ημιτελικού που διεξήχθη το βράδυ της Τρίτης, όλοι μιλάνε για την επί σκηνής εμφάνιση της Ιρλανδίας. Και παρόλο που στο Μάλμε ο ενθουσιασμός του κοινού ήταν διάχυτος, εντούτοις στο Twitter τα επικριτικά σχόλια ήταν ουκ ολίγα.

Πρόκειται στην ουσία ένα τραγούδι που εναλλάσσει πολλά μουσικά είδη, θεωρείται ωδή στην queer κοινότητα και ως στόχο έχει να σπάσει τα στερεότυπα του φύλου και να στείλει το μήνυμα της απελευθέρωσης από τα δεσμά και τους φόβους μας.

Το τραγούδι λέγεται «Doomsday Blue» και το ερμηνεύει το non binary άτομο Bambie Thug, το οποίο μάλιστα καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής στο green room κρατούσε μια σημαία της transgender κοινότητας. Οι στίχοι και η μουσική είναι του ίδιου και της Olivia Cassy Brooking, του Sam Matlock και του Tyler Ryder.

Το Bambie Thug βρίσκεται μέσα σε έναν κύκλο από κεριά, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με κέρατα στους ώμους, ενώ τα μαλλιά του έχουν μετατραπεί και αυτά σε κέρατα. Η θυσία στην πεντάλφα γίνεται για να κερδίσει η Ιρλανδία τη Eurovision.

Το Doomsday Blue είναι επίσης ένας «κρυφός Βαλεντίνος» για τον Χάρι Πότερ, σύμφωνα με τους Irish Times. Η πρώτη μελωδία παραπέμπει στο «Avada Kedarva» - μια απαγορευμένη κατάρα στην παράδοση του Πότερ που «σκοτώνει το θύμα ακαριαία και ανώδυνα».

Στις στοιχηματικές πάντως, μετά και την εμφάνιση στον ημιτελικό, το δείχνουν σε υψηλότερη θέση από ό,τι νωρίτερα το απόγευμα.

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

Κλιματική Δράση

Κλιματική Δράση

Ο Wopke Hoekstra, Ευρωπαίος Επίτροπος για την Κλιματική Δράση, στο Green Agenda Cyprus Summit ...
newsroom must
 |  NEWS
From Gigabytes to Watts

From Gigabytes to Watts

Ο Ανδρέας Νεοκλέους, Διευθύνων Σύμβουλος της Cyta, στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS
X