ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: straight leg jean παντελόνι, λευκό τοπ και mules
 

Έλσα Αναστασιάδη: Εκπλήρωσε το όνειρο της

«Ήταν από τις πιο συγκινητικές και συγκλονιστικές στιγμές της ζωής μου», έγραψε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Η γνωστή Κύπρια Έλσα Αναστασιάδη, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Facebook μια ιδιαίτερα σημαντική προσωπική στιγμή, αποκαλύπτοντας την εκπλήρωση ενός βαθύτερου ονείρου της. Η Αναστασιάδη, σε μια σειρά από φωτογραφίες, κατέγραψε την επίσκεψή της στην Ιερά Μονή του Αποστόλου Ανδρέα στο Ριζοκάρπασο, ένα από τα πιο φημισμένα και ιστορικά μοναστήρια της Κύπρου.

Τοποθετημένο στην άκρη της χερσονήσου της Καρπασίας, το μοναστήρι αυτό είναι γνωστό για το θαύμα του Αποστόλου Ανδρέα, ο οποίος, σύμφωνα με την παράδοση, έχει δημιουργήσει μια πηγή νερού στον ξηρό βράχο, πηγή που συνεχίζει να είναι τόπος προσκυνήματος και αγιασμού μέχρι σήμερα.

Η ανάρτηση της Αναστασιάδη, γεμάτη βαθιά συναισθηματική φόρτιση και πνευματικότητα, αναδεικνύει την πλούσια θρησκευτική και πολιτισμική κληρονομιά της Κύπρου. Οι φωτογραφίες και η περιγραφή της εμπειρίας της έδωσαν στους ακολούθους της μια ξεχωριστή ματιά στην ιστορία και την ομορφιά ενός τόπου που συνδυάζει θρησκευτική συγκίνηση με φυσική ομορφιά. 

Η Έλσα, κάτω από τις φωτογραφίες σχολίασε, «Σήμερα εκπλήρωσα ένα πολυπόθητο προσκύνημα. Στον Απόστολο Αντρέα. Ήταν από τις πιο συγκινητικές και συγκλονιστικές στιγμές της ζωής μου. Απίστευτη η διαδρομή, μεγάλη η αγωνία μέχρι να δούμε μπροστά μας το μοναστήρι. Από το Ριζοκαρπασο μέχρι τον Απόστολο Αντρέα ο χρόνος σταμάτησε, ευτυχώς είναι όπως τα θυμούμαι από τις φωτογραφίες στα βιβλία. Η μοναδική πινακίδα που δεν αναγράφεται στα τουρκικά είναι αυτή που μας οδηγεί στο Μοναστήρι Απόστολου Αντρέα». 

Δείτε τα στιγμιότυπα:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Χώρισε η κόρη της Βανδή

Η Μελίνα Νικολαΐδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης χώρισαν μετά από δύο χρόνια σχέσης.
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS