ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

''O Bruce Willis «πυροβολούσε κατά λάθος», περιφερόταν «χαμένος» και αναρωτιόταν τι κάνει''

Νέες μαρτυρίες μετά την ανακοίνωση για την κατάσταση υγείας του ηθοποιού.

Δέσποινα Άσπρου

H είδηση της επιδείνωσης της υγείας του Bruce Willis ο οποίος νοσεί με μετωποκροταφική άνοια και η οποία ήρθε το βράδυ της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου σόκκαρε τους θαυμαστές και όχι μόνο, του ηθοποιού. Την ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του έκανε η πρώην σύζυγος του Demi Moore σε ανάρτηση της στα social media, γράφοντας μεταξύ άλλων «Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση του Bruce την άνοιξη του 2022, η κατάσταση του έχει προχωρήσει και τώρα έχουμε μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD). Δυστυχώς, οι προκλήσεις στην επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της ασθένειας που αντιμετωπίζει ο Bruce. Αν και αυτό είναι επώδυνο, νιώθουμε όμως ανακούφιση που έχουμε επιτέλους μια ξεκάθαρη διάγνωση».

Η νοηματική επιδείνωση όμως του ηθοποιού ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν διαγνωστεί επίσημα με άνοια και αφασία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Bruce Willis, δυσκολευόταν αρκετά με προβλήματα νόησης και κατανόησης οδηγιών ιδιαίτερα στα απαιτητικά γυρίσματα των ταινιών του. Ο ίδιος δυσκολευόταν αρκετά στην ομιλία ούτε μπορούσε να εργαστεί συνεχόμενα για πολλές ώρες.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ανακοίνωση αυτή, ξεκίνησαν να κυκλοφορούν αρκετές φήμες και δηλώσεις ως προς την κατάσταση υγείας του ηθοποιού τα τελευταία χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από την γνωστοποίηση του ότι ο ίδιος δυσκολεύοταν να μιλήσει, οι άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του την τριετία που προήγηθηκε, καθώς ο ηθοποιός γύρισε 22 ταινίες, αποφάσισαν να μιλήσουν δημόσια.

Σύμφωνα με τον ξένο Τύπο, ο Bruce Willis φέρεται μεταξύ άλλων να πυροβολούσε λάθος με τα όπλα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και χρειαζόταν κάποιον να του διαβάζει τις ατάκες του μέσω ακουστικού, καθώς τα συμπτώματά του επιδεινώνονταν.

Να σημειώσουμε ωστόσο, ότα τα τελευταία χρόνια, η ομάδα του φέρεται μάλιστα να φρόντιζε τα γυρίσματα των ταινιών του να είχαν διάρκεια το πολύ δύο ημέρες - από τις οποίες συχνά δούλευε μόνο τέσσερις ώρες λόγω της υγείας του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Bruce Willis  |  gossip  |  celebs  |  news  |  lifestyle  |  health  |  υγεία  |  επικαιρότητα  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση