ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Bruce Willis: Δεν μπορούσε να μιλήσει αλλά τον έβαζαν να παίζει σε ταινίες δράσης

«Ήταν σαφές ότι δεν ήταν Bruce που θυμόμουν στα γυρίσματα της ταινίας White Elephant»

Ζωή Τουτουντζίδου

Σοκάρει για ακόμη μία φορά η είδηση της επιδείνωσης της υγείας του Bruce Willis ο οποίος νοσεί με μετωποκροταφική άνοια. Την ανακοίνωση για την κατάσταση της υγείας του έκανε η πρώην σύζυγος του Demi Moore σε ανάρτηση της στα social media, γράφοντας μεταξύ άλλων «Από τότε που ανακοινώσαμε τη διάγνωση του Bruce την άνοιξη του 2022, η κατάσταση του έχει προχωρήσει και τώρα έχουμε μια πιο συγκεκριμένη διάγνωση: μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FTD). Δυστυχώς, οι προκλήσεις στην επικοινωνία είναι μόνο ένα σύμπτωμα της ασθένειας που αντιμετωπίζει ο Bruce. Αν και αυτό είναι επώδυνο, νιώθουμε όμως ανακούφιση που έχουμε επιτέλους μια ξεκάθαρη διάγνωση».

Η νοηματική επιδείνωση όμως του ηθοποιού ξεκίνησε αρκετά χρόνια πριν διαγνωστεί επίσημα με άνοια και αφασία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Bruce Willis, δυσκολευόταν αρκετά με προβλήματα νόησης και κατανόησης οδηγιών ιδιαίτερα στα απαιτητικά γυρίσματα των ταινιών του. Ο ίδιος δυσκολευόταν αρκετά στην ομιλία ούτε μπορούσε να εργαστεί συνεχόμενα για πολλές ώρες.

Συνεργάτες του αποκάλυψαν ότι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της τελευταίας του ταινίας White Elephant, υπήρξαν αρκετοί κασκαντέρ που τοποθετούνταν στην θέση του καθώς αδυνατούσε να συνεργαστεί με την παραγωγή.

«Ήταν σαφές ότι δεν ήταν Bruce που θυμόμουν», δήλωσε σχετικά ο σκηνοθέτης της ταινίας. Όσον αφορά την άποψη της οικογένειας για την συμμετοχή του ηθοποιού στην ταινία και τις ερμηνευτικές δυνατότητες του ηθοποιού, είπε «Δήλωσαν ότι ήταν ευτυχής που ήταν εκεί, αλλά θα ήταν καλύτερο αν μπορούσαμε να τελειώσουμε το γύρισμα μέχρι το μεσημέρι και να τον αφήσουμε να φύγει νωρίς».

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση