ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Tailored παντελόνι και cropped top
 

Ο γολγοθάς ενός 72χρονου πατέρα και της κόρη του που συγκίνησαν τον Χριστοδουλίδη

Η ιστορία ενός πατέρα με την 10χρονη κόρη του που δεν άφησε αδιάφορο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Δέσποινα Άσπρου

Το βράδυ του Σαββάτου 18 Φεβρουαρίου μέσα από την εκπομπή του Άλφα "24 ώρες" ήρθε στο προσκήνιο μια συγκλονιστική ιστορία ενός 72χρονου πατέρα και της 10χρονής του κόρης, οι οποίοι θέλησαν μέσα από τον αέρα της εκπομπής, ως θύματα βίας και ρατσισμού να σπάσουν τα «δεσμά» τους και να προβούν σε καταγγελίες

Όπως αναφέρεται στην εκπομπή, πατέρας και κόρη αντιμετωπίζουν καθημερινά την πείνα και την εξαθλίωση, ενώ ο πατέρας κρίνεται διαρκώς αρνητικά από την κοινωνία για την απόφασή του να κάνει παιδί σε μεγάλη ηλικία. Οι δυό τους μάλιστα εξαναγκάστηκαν λόγω των πιο πάνω και όχι μόνο, να ζουν για ενάμιση σχεδόν χρόνο μέσα σε ένα παλιό αυτοκίνητο υπό άθλιες συνθήκες. Οι προσπάθειες του πατέρα για να βρει βοήθεια δεν απέδιδαν και σύμφωνα με τον ίδιο, όσες πόρτες άνοιγαν, έκλειναν αυτομάτως. Ο ίδιος όμως δεν έπαψε να προσπαθεί καθώς το μόνο που επιθυμεί είναι το καλό της κορούλας του.

Ο γολγοθάς πατέρα και κόρης, ο οποίος αρχικά προβλήθηκε σε τρέιλερ τις προηγούμενες ημέρες, δεν άφησε ασυγκίνητο τον εκλελεγμένο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Ο ίδιος μάλιστα, συναντήθηκε με τον κύριο Γιώργο, όπως ονομάζεται ο 72χρονος και την κόρη του Δέσποινα την περασμένη Τετάρτη. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS