ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό παντελόνι, λινό πουκάμισο και kitten heels
 

Εικόνες με τις νιφάδες χιονιού στην Λευκωσία εντυπωσιάζουν

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα social media

Δέσποινα Άσπρου

To πρωί της Κυριακής 13 Μαρτίου έφερε σε διάφορες περιοχές της Λευκωσίας νιφάδες χιονιού και όπως είναι φυσικό, μικροί και μεγάλοι έσπευσαν να απαθανατίσουν την σπάνια στιγμή.

Η κακοκαιρία «Φίλιππος» τις τελευταίες ώρες, πέρα από βροχές, έφερε μαζί της και χιόνια - όχι μόνο στα ορεινά, αλλά και στις πιο χαμηλές περιοχές, φτάνοντας μάλιστα μέχρι την πρωτεύουσα. Το σπάνιο γεγονός, όπως ήταν φυσικό εντυπωσίασε και όσοι είχαν την ευκαιρία να ξυπνήσουν νωρίς και να απολαύσουν το μοναδικό σκηνικό, δημοσίευσαν εικόνες στα κοινωνικά δίκτθα που εντυπωσιάζουν.

Όπως είδαμε μέσα από διάφορες αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα, μερικές από τις περιοχές όπου παρατηρήθηκε χιονόπτωση  είναι οι Ανθούπολη, Δευτερά, Λακατάμια, Στρόβολος και Αγλαντζιά. 

Εικόνες από την χιονισμένη Λευκωσία, είδαμε μέσα από τα stories των ραδιοφωνικών παραγωγών του Deejay 93.5,  Δημήτρη Δερματά και Βασιλική Παπαμιχαήλ.

 Με την σειρά της η Κλινική Διαιτολόγος Χαρά Μαλιώτη τονίζοντας πως χιονίζει μέσα στον Μάρτη, γεγονός σπάνιο, δημοσίευσε μια εικόνα με την θέα που είχε το πρωινό της Κυριακής, ενώ αντίστοιχο ποστ έκανε και η Θεανώ Καλαβανά.

Την "λευκή αυλή" της θέλησε να μάς δείξει και η Μαρία Χρίστου, ενώ εντυπωσιακό ήταν και το σκηνικό που δημιουργήθηκε έξω από το σπίτι της Άνδριας Αναστασίου.

Δύο εξίσου όμορφες αναρτήσεις έκαναν και οι Άντια Στυλιανού και Δέσποινα Τζιαπούρα.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση