ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Markle: Με ψεύτικους ακόλουθους η επιχείρηση της

Η Stacey Wong, έκανε μία ανάλυση για τους followers της Meghan Markle και ανακάλυψε ότι το 13.77% μπορεί να είναι «ψεύτικοι ακόλουθοι».

Μαρία Καραμάνου

Η Meghan Markle ανακοίνωσε στις 14 Μαρτίου τη νέα της δραστηριότητα με το όνομα American Riviera Orchard μέσω ενός νέου επίσημου λογαριασμού στο Instagram. Με αυτό το νέο λανσάρισμα, η δούκισσα του Sussex φαίνεται να αφήνει πίσω της τον παλιό της εαυτό και να χτίζει μια νέα διαδικτυακή περιπέτεια. Το νέο της lifestyle brand περιλαμβάνει ένα website και ένα Instagram λογαριασμό, ο οποίος είναι αφιερωμένος στην προώθηση του.

Στην πρώτη της ανάρτηση, η Meghan Markle φαίνεται να μαζεύει λουλούδια και να μαγειρεύει υπό τους ήχους του τραγουδιού «I Wish You Love» της Nancy Wilson. Το όνομα του νέου της project, American Riviera Orchard, είναι μια αναφορά στη Σάντα Μπάρμπαρα, η οποία είναι γνωστή ως η αμερικάνικη Ριβιέρα λόγω του κλίματος και της κουλτούρας του φαγητού της. Η Σάντα Μπάρμπαρα είναι επίσης ο τόπος κατοικίας της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry και τα δύο τους παιδιά, τον Archie και την Lilibet.

Αυτό το νέο εγχείρημα φαίνεται να αποτελεί μια προσωπική προσπάθεια για τη Meghan Markle να εξερευνήσει την αγάπη της για τη φύση, το φαγητό και τον πολιτισμό, και να μοιραστεί αυτές τις εμπειρίες με το κοινό της. Με αυτόν τον τρόπο, φαίνεται να επιδιώκει να προάγει έναν τρόπο ζωής που εστιάζει στην απόλαυση και την ευημερία.

Η ανάκαμψη του λογαριασμού του American Riviera Orchard στο Instagram, με τους αριθμούς που φτάνουν τους 585 χιλιάδες ακολούθους μέσα σε λίγες ώρες, φαίνεται εντυπωσιακή. Ωστόσο, οι αναφορές ότι μεγάλο ποσοστό αυτών των ακολούθων είναι ψεύτικοι θέτουν ερωτήματα για την πραγματική αποτελεσματικότητα της εκστρατείας προώθησης του brand.

Η ανάλυση που πραγματοποίησε η Stacey Wong της Own Your Space αναδεικνύει ένα ποσοστό περίπου 13,77% ψεύτικων ακολούθων στον λογαριασμό της Meghan Markle. Αυτό αποτελεί μια πρόκληση για την ομάδα διαχείρισης του brand, καθώς ψεύτικοι ακόλουθοι μπορούν να επηρεάσουν αρνητικά την εικόνα του λογαριασμού και να μειώσουν την αξιοπιστία του. Είναι σημαντικό για την ομάδα διαχείρισης να αντιμετωπίσει αυτήν την πρόκληση με στρατηγικό τρόπο, ίσως μέσω της ανάληψης μέτρων για την αποφυγή ανεπιθύμητης δραστηριότητας από ψεύτικα προφίλ.

Η προειδοποίηση της Wong για το ποσοστό ύποπτων followers και των bots στον λογαριασμό της Meghan Markle αποτελεί μια σημαντική προειδοποίηση για το brand της.

Το ποσοστό των ψεύτικων ακολούθων μπορεί να υπονομεύσει την αυθεντικότητα και την αξιοπιστία της online παρουσίας της Meghan Markle. Αυτό μπορεί να έχει σοβαρές συνέπειες για τη φερεγγυότητα του brand και την ικανότητά του να επικοινωνεί αποτελεσματικά με τους πραγματικούς ακόλουθους.

Ειδικότερα, στον τομέα του influencer marketing, όπου η αξιοπιστία και η αυθεντικότητα είναι ζωτικής σημασίας, η παρουσία ψεύτικων ακολούθων μπορεί να θέσει υπό αμφισβήτηση την αξιοπιστία του influencer και να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση του με το κοινό.

«Με την αύξηση του influencer marketing και την αυξανόμενη έμφαση στις αυθεντικές σχέσεις με το κοινό, η παρουσία των fake followers μπορεί να αμαυρώσει την αξιοπιστία της Meghan και να παρακωλύσει την ικανότητα να επικοινωνήσει αποτελεσματικά με τους αυθεντικούς ακολούθους», δήλωσε η Wong. 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS