ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Μαριάννα Γουλανδρή Λαιμού: Ποια είναι τελικά η διάδοχος της Μαριάννας Βαρδινογιάννη;

Βρισκόταν δίπλα σε όλες τις σημαντικές στιγμές της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Μαρία Καραμάνου

Η Μαριάννα Γουλανδρή είναι η εγγονή της αξιέπαινης Μαριάννας Βαρδινογιάννη. Είναι η κόρη της Χριστιάνας Βαρδινογιάννη και του Γιώργου Γουλανδρή. Η Μαριάννα ακολουθεί τα βήματα της γιαγιάς της, προσδίδοντας συνέχεια και συνεχίζοντας το σπουδαίο έργο που είχε ξεκινήσει η γιαγιά της με την "Ελπίδα - Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο".

Η διάδοχος αυτής της φιλανθρωπικής οργάνωσης, συνεχίζει το έργο της γιαγιάς της, προσφέροντας βοήθεια και υποστήριξη σε παιδιά που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο. Με τον δικό της τρόπο, συνεχίζει να εμπνέει τον κόσμο με τον αγαπητό της έρωτα για τον συνάνθρωπο και να αφήνει ένα θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία. 

Μάλιστα, η ίδια δήλωσε, «Για μένα προσωπικά, το μεγαλύτερο πρότυπο, όσον αφορά το επιχειρείν, είναι η γιαγιά μου. Με δίδαξε πως να δημιουργήσω μια επιτυχημένη επιχείρηση με το να είναι 100% αφοσιωμένη στην οικογένεια και τη φιλανθρωπία, ενώ την ίδια στιγμή έγινε ένα ελληνικό πρότυπο για όλο τον κόσμο».

Η Μαριάννα Γουλανδρή δεν κρύβει τον θαυμασμό, την εκτίμηση και την αγάπη που έχει για τη γιαγιά της, την Μαριάννα Βαρδινογιάννη. Από το 2015, ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία το δικό της επιχειρηματικό εγχείρημα, λανσάροντας τη σειρά μαγιό με την επωνυμία "Marianna G", και έγινε μία από τις νεαρότερες και πιο δυναμικές επιχειρηματίες παγκοσμίως.

Παράλληλα, πάντα στάθηκε δίπλα στη γιαγιά της στις μεγάλες φιλανθρωπικές της προσπάθειες, εργαζόμενη διακριτικά και σε χαμηλούς τόνους. Συνοδεύοντας την στο έργο της "Ελπίδας - Σύλλογος Φίλων παιδιών με καρκίνο", συνέβαλε με τον δικό της τρόπο στην υποστήριξη παιδιών που αντιμετωπίζουν την πρόκληση του καρκίνου.

Η Μαριάννα Γουλανδρη Λαιμού είχε αποκαλύψει στο παρελθόν πως, «Ο Σύλλογος Ελπίδα είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα, εκτός από την οικογένειά μου»  Αισθάνομαι μεγάλη τιμή να είμαι μέρος μιας τέτοιας καταπληκτικής οργάνωσης που φέρνει τόση υποστήριξη και ευτυχία στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό στον κόσμο από το να βοηθάς κάποιον άλλον».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS