ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Ζέλα Χριστοδουλίδη: Παρευρέθηκε στον γάμο του ανιψιού της στο Παρίσι

Έκαναν pre-wedding cruise στον ποταμό Σηκουάνα.

Μαρία Καραμάνου

Μια υπέροχη ημέρα, γεμάτη εκπλήξεις με φόντο την μαγευτική πόλη του Παρισιού, απόλαυσαν όσοι παρευρέθηκαν στον γάμο του ανιψιού της Ζέλας Χριστοδουλίδη. Στενοί φίλοι και συγγενείς έδωσαν το παρών τους για να τιμήσουν την ένωση του ζευγαριού. Σε μία σειρά από φωτογραφίες που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ζέλα, καταφέραμε να δούμε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου. 

Η ημέρα του γάμου ήταν πραγματικά υπέροχη και γεμάτη εκπλήξεις για τους καλεσμένους καθώς ο γάμος πραγματοποιήθηκε με πολλές παραδοσιακές λεπτομέρειες.

Η τελετή ξεκίνησε με τα κυπριακά αλλάματα, όπου ο πατέρας της νύφης πέρασε ένα κόκκινο μαντήλι γύρω από τον μέσο του γαμπρού, συμβολίζοντας την ένωση του ζευγαριού. Στη συνέχεια, η ομάδα βιολονιστών με ροζ maxi τουαλέτες δημιούργησε μαγική ατμόσφαιρα καθώς παίζανε ανάλαφρη μουσική για τους καλεσμένους πριν αρχίσει το μυστήριο. 

Η εκκλησία ήταν στολισμένη με λευκά λουλούδια, ενώ οι καλεσμένες φορούσαν μακριές ροζ σατέν τουαλέτες, δημιουργώντας έναν αρμονικό αισθητικό συνδυασμό. Οι φωτογραφίες που ανάρτησε η Ζέλα στο Instagram μας παρέδωσαν όλες τις λεπτομέρειες του γάμου και μας επέτρεψαν να δούμε τον λαμπερό γαμήλιο look της νύφης.

Το νυφικό της ήταν εντυπωσιακό, με λουλούδια που υπήρχαν και στο πέπλο της. Tα μαλλιά της ήταν φυσικές μπούκλες που έδεναν υπέροχα με τον απλό και κομψό στολισμό της. Το μακιγιάζ της επικεντρώθηκε στα έντονα μάτια και τα ροζ χείλη, δίνοντας της ένα φρέσκο και ρομαντικό look.

Πριν την τελετή, ακολούθησε ένα pre-wedding cruise στον ποταμό Σηκουάνα κάτω από τα μαγευτικά φώτα του πύργου του Άιφελ, δημιουργώντας ακόμα περισσότερες μοναδικές στιγμές.

Ο γάμος αυτός ήταν μια όμορφη εμπειρία για όλους όσους παρευρέθηκαν και θα μείνει αξέχαστος στην μνήμη τους. Οι λεπτομερείες και ο ρομαντισμός που χαρακτήρισαν τον γάμο δημιούργησαν μια μαγική ατμόσφαιρα. 

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα εδώ: 


 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS