ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Madonna: Επιστρέφει στη σκηνή μετά το πρόβλημα υγείας

Η ανακοίνωση που έκανε στους φανς της.

Μαρία Καραμάνου

Η Madonna πέρασε μια σοβαρή περιπέτεια που την ανάγκασε να νοσηλευτεί ακόμη και στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα να αναβάλει την παγκόσμια περιοδεία της.

Η διάσημη τραγουδίστρια πλέον επανέρχεται σιγά σιγά στην καθημερινότητά της και μέσω των Instagram Stories ευχαρίστησε τους θαυμαστές της για την αγάπη και την υποστήριξή τους. Ταυτόχρονα, ανακοίνωσε ότι οι ημερομηνίες της περιοδείας της θα επαναπρογραμματιστούν για το μέλλον.

Η Madonna έχει περάσει μια δύσκολη περίοδο υγείας, αλλά η ευγνωμοσύνη της προς τους θαυμαστές της και η αποφασιστικότητά της να επανέλθει στη σκηνή αντανακλούν το σθένος και την αντοχή της. Η ανακοίνωση της για την επαναπρογραμματισμένη περιοδεία δείχνει πόσο σημαντικό είναι για αυτήν να συνεχίσει να μοιράζεται τη μουσική της με το κοινό της, αφού η μουσική είναι μέρος της ψυχής και της ταυτότητάς της.

Μάλιστα, η ίδια δήλωσε, «Σας ευχαριστώ και πάλι για την απίστευτη υποστήριξη και την υπομονή σας αυτές τις τελευταίες εβδομάδες. Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι το πρόγραμμα για τις νέες ημερομηνίες θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες! Θα σας δούμε σύντομα για μια γιορτή που αξίζει».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS