ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: mum jeans, απλό λευκό tee και πέδιλα με τακούνι
 

Νάσια Σιαηλά: Η τρυφερή οικογενειακή φωτογραφία

Η παραδοσιακή βραδιά κρέπας που διοργάνωσαν.

Μαρία Καραμάνου

Η Νάσια Σιαηλά, γνωστή influencer του νησιού μας αλλά και τρυφερή μανούλα στην μικρή Άρια, μας έδειξε χθες 5 Αυγούστου, ένα τρυφερό στιγμιότυπο που αγκαλιάζει την κόρη της μαζί με τον σύζυγο της Γιώργο Νικολάου. Όπως είδαμε και στις υπόλοιπες αναρτήσεις της, έχει μπει πλέον στο mood του καλοκαιριού και διοργάνωσε μία βραδιά κρέπας μαζί με τους φίλους αλλά και τους συγγενείς. Στη φωτογραφία, εντοπίσαμε και τη γνωστή fashionista του νησιού Στέφανη Σόλωνος  την οποία συνόδευε ο σύζυγος της καθώς κρατούσαν στη αγκαλιά τους τη γλυκιά Σελίνα. 

Φαίνεται ότι αυτή η βραδιά είναι κάτι σαν παράδοση για την οικογένεια της, αφού κάτω από την ανάρτηση της έγραψε ως λεζάντα, «Παραδοσιακή βραδιά κρέπας με τους ανθρώπους που θα είναι εδώ για πάντα». Ανάμεσα στα στιγμιότυπα αυτό που ξεχωρίσαμε ήταν εκείνο που τράβηξε η Βίκυ Θεοδώρου, μία φίλη του ζευγαριού. Μία αυθόρμητη στιγμή όπου το ζευγάρι ποζάρει χαμογελαστό στο φακό και η μιρκή Άρια κοιτάει προς τα κάτω μπερδεμένη, η ίσως και να νυστάζει. 

Φαίνεται ότι το ζευγάρι έχει μια πολύ σημαντική και ιδιαίτερη συναισθηματική σχέση, μπορούμε να διακρίνουμε την αγάπη που εκπέμπουν οι γονείς από τις εικόνες. Το χαμόγελο στα πρόσωπά τους και η εκφραστικότητα της μικρής Άριας δείχνουν τον δεσμό και την ευτυχία που νιώθουν ως οικογένεια. Είναι στιγμές όπου οι γονείς αντιλαμβάνονται τις ανάγκες του παιδιού τους και του προσφέρουν αγάπη και στήριξη, δημιουργώντας ένα ασφαλές και αγαπημένο περιβάλλον για τη μικρή Άρια.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση