ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: Λινό jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Γιώργος Μερκής: Η εξομολόγηση για την οικογένεια του

«Θέλω τα πράγματα που στερήθηκα εγώ σαν παιδί ή σαν ενήλικας, δεν θέλω να τα στερηθούν τα παιδιά μου», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιώργος Μερκής ήταν καλεσμένος στην διαδικτυακή εκπομπή "Από τη θέση του συνοδηγού" του Sportime, με τον Βασίλη Τσιρόπουλο.

Στη διάρκεια της συνέντευξης, ο Γιώργος Μερκής μίλησε για την οικογένειά του με συγκινητικά λόγια, εστιάζοντας ιδιαίτερα στα δύο του παιδιά, τον Λάμπρο και τη Μαρίλια. Με μεγάλη αγάπη και συγκίνηση αναφέρθηκε στην πατρότητα και στον ρόλο του ως πατέρας, αναδεικνύοντας τη σπουδαιότητα της οικογένειας στη ζωή του.

Οι συγκινητικές του εκφράσεις για τα παιδιά του απέδειξαν τον δεσμό και την αγάπη που τον ενώνουν με την οικογένειά του, αναδεικνύοντας έναν ποδοσφαιριστή που αξιολογεί τις σημαντικές στιγμές της ζωής του πέραν του αθλητισμού.

Μάλιστα, ο ίδιος αρχικά δήλωσε πως, «Οι στόχοι οι δικοί μου είναι να μεγαλώσω τα παιδιά μου σωστά, να βγουν σε αυτή τη δύσκολη κοινωνία που θα έχουμε μπροστά μας, να έχουμε την υγεία μας και να απολαμβάνω κάθε στιγμή με την οικογένειά μου. Να βλέπω την οικογένειά μου υγιή και χαρούμενη».

Αργότερα αποκάλυψε, «Εγώ για τα παιδιά μου θέλω να είναι καλά στην υγεία τους και οι επιλογές που θα κάνουν αυτοί και όχι εγώ για αυτούς, θα τις στηρίξω όσο μπορώ. Δεν θα είμαι ο γονιός που βλέπουν τον εαυτό τους πάνω στο παιδί τους. Κάτι που δεν πέτυχαν αυτοί θέλουν να τα πετύχουν τα παιδιά τους και δημιουργούν πιέσεις είτε να γίνουν ποδοσφαιριστές είτε οτιδήποτε άλλο που δεν έγιναν αυτοί. Αντιθέτως, θέλω τα πράγματα που στερήθηκα εγώ σαν παιδί ή σαν ενήλικας, δεν θέλω να τα στερηθούν τα παιδιά μου».

Δείτε το βίντεο εδώ:

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση

Biden: Ένοχος ο γιος του

Biden: Ένοχος ο γιος του

Κρίθηκε ένοχος για ψέματα σχετικά με τα ναρκωτικά και την παράνομη κατοχή όπλου
Μαρία Σάββα
 |  CELEBS