ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Λευκός Οίκος: Στολίστηκε με 98 χριστουγεννιάτικα δέντρα

«Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε χιλιάδες επισκέπτες στον Λευκό Οίκο», δήλωσε η Jill Biden.

Μαρία Καραμάνου

Η Jill Biden ανέλαβε με μεγάλη φροντίδα τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του Λευκού Οίκου, δίνοντας έμφαση στη δημιουργία ενός φαντασμαγορικού περιβάλλοντος. Ο στόχος της είναι να μεταδώσει τη χαρά των Χριστουγέννων στους επισκέπτες του Λευκού Οίκου, δημιουργώντας ένα ατμοσφαιρικό και εορταστικό περιβάλλον.

Τονίζοντας την εντυπωσιακή ποσότητα των στολισμένων στοιχείων, ο Λευκός Οίκος φιλοξενεί 98 χριστουγεννιάτικα δέντρα, ενώ ο χώρος είναι φωτισμένος από περισσότερα από 142.000 λαμπάκια. Τα στολίδια ανέρχονται σε σχεδόν 34.000, προσφέροντας έναν εντυπωσιακό συνδυασμό χρωμάτων και σχημάτων.

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός αναδεικνύει την προσοχή στη λεπτομέρεια και την αισθητική της Jill, η οποία επιδιώκει να προσφέρει στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία. Με αυτήν την πρωτοβουλία, η Πρώτη Κυρία διαδίδει το πνεύμα των γιορτών σε ένα από τα σημαντικότερα ιστορικά κτίρια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Jill Biden μεταφέρει με ενθουσιασμό το θέμα του φετινού χριστουγεννιάτικου στολισμού στον Λευκό Οίκο μέσω της ανάρτησής της στο Instagram. Η ίδια δήλωσε, «Έχουμε το μαγικό έλκηθρο του Άγιου Βασίλη να αιωρείται στον αέρα στο Μεγάλο Φουαγιέ, ένα τρένο που λειτουργεί γύρω από το επίσημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του Λευκού Οίκου και έναν Λευκό Οίκο από μελόψωμο για την 200η επέτειο του αγαπημένου παιδικού βιβλίου "Twas the Night Before Christmas"».

Και συνέχισε αναφέροντας, «Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε χιλιάδες επισκέπτες στον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια των εορτών. Είθε οι αναμνήσεις που δημιουργούνται αυτές τις γιορτές να θυμίζουν σε όλους μας την ευλογία που είναι το έθνος μας». 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS