ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Βασιλική Oικογένεια: Ένα νέο βιβλίο αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις

«Βρισκόμαστε σε αυτήν την κομβική περίοδο όπου το μέλλον της βασιλικής οικογένειας, όπως τη γνωρίζουμε, βρίσκεται σε κρίση», δήλωσε ο συγγραφέας.

Μαρία Καραμάνου

Το βιβλίο «Endgame» του Omid Scobie φαίνεται να προκαλεί προσοχή και αναμένεται να προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς επικεντρώνεται στις εντάσεις εντός της βασιλικής οικογένειας, ιδίως μεταξύ των πρίγκιπα William και Kate και του πρίγκιπα Harry και της Meghan.

Το βιβλίο φαίνεται να επικρίνει τον βασιλιά Κάρολο Γ' ως «αντιδημοφιλή βασιλιά» και να χαρακτηρίζει τον πρίγκιπα William ως «διψασμένο για εξουσία, διάδοχο του θρόνου». Αυτές οι επικρίσεις μπορεί να προκαλέσουν αντιδράσεις, ιδίως εάν αναδείξουν ευαίσθητα ή δυσάρεστα θέματα που σχετίζονται με τη βασιλική οικογένεια.

Επίσης, η δήλωση του Scobie ότι δεν πήρε συνέντευξη από τη Meghan Markle και ότι οι Σάσεξ δεν έχουν καμία σχέση με το βιβλίο μπορεί να δημιουργήσει αμφιβολίες σχετικά με την ακρίβεια και την αντικειμενικότητα του περιεχομένου. Οι αντιδράσεις του κοινού και η ανταπόκριση της βασιλικής οικογένειας θα καθορίσουν τη συζήτηση γύρω από αυτό το βιβλίο.

Το δημοσίευμα των New York Times που σχολιάζει το βιβλίο «Endgame» δηλώνει ότι οι κυνηγοί των κουτσομπολιών θα απογοητευτούν, καθώς το βιβλίο δεν αναμένεται να κατονομάσει πρόσωπα και καταστάσεις. Ωστόσο, ο συγγραφέας έχει δηλώσει σε συνεντεύξεις ότι τα δύο άτομα που εμπλέκονται αναφέρονται σε επιστολές μεταξύ της Meghan Markle και του βασιλιά.

Σύμφωνα με τους Times, ο Scobie  εξαπέλυσε επίθεση εναντίον πολλών ανώτερων μελών της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένης της Kate Middleton, για να προωθήσει το βιβλίο του. Η Kate περιγράφεται ως κάποια που «τρομοκρατείται όταν χρειάζεται να κάνει οτιδήποτε περισσότερο από το να χαμογελάει στις φωτογραφίες». Αυτή η χαρακτηριστική περιγραφή ενδέχεται να προκαλέσει συζητήσεις και αντιδράσεις από το κοινό και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Η δήλωση του Scobie πως, «Βρισκόμαστε σε αυτήν την κομβική περίοδο όπου το μέλλον της βασιλικής οικογένειας, όπως τη γνωρίζουμε, βρίσκεται σε κρίση», αναδεικνύει τη σοβαρότητα της κρίσης που αντιμετωπίζει η βασιλική οικογένεια, καθώς ολοκληρώνεται μια εποχή καινούργιων προκλήσεων. Η έλλειψη ενδιαφέροντος από τους νέους, η απάθεια, το δημοκρατικό κίνημα και η αμφισβήτηση των αξιών του στέμματος δημιουργούν μια αβεβαιότητα για το μέλλον της βασιλικής οικογένειας.

Η δημοσκόπηση του YouGov αναδεικνύει μια μερική υποστήριξη προς τον βασιλιά, αλλά επίσης δείχνει ότι υπάρχει ένα ποσοστό ανθρώπων που θεωρούν ότι δεν κάνει καλή δουλειά. Αυτή η δυσαρέσκεια μπορεί να συνδέεται με τις ευαισθησίες και τις ανησυχίες που εκφράζονται στο βιβλίο «Endgame».

Το γεγονός ότι ο Σκόμπι προωθεί την προσφορά του Big Issue και συμμετέχει σε δραστηριότητες προώθησης της κοινωνικής ευαισθησίας μπορεί να αποτελεί προσπάθεια αντιστάθμισης ή επίδειξης εναλλακτικών πτυχών της προσωπικότητάς του, οι οποίες ενδεχομένως να αντισταθμίζουν τυχόν αρνητική κριτική που θα μπορούσε να προκύψει από το βιβλίο του.

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS