ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: midi στενό φόρεμα και μποτάκια
 

Αστυνομικός προσπάθησε να διαρρεύσει προσωπικό βίντεο της Αριστοτέλους

Σοβαρή καταγγελία από τη διευθύντια φυλακών Κύπρου, Άννα Αριστοτέλους

Η Καθημερινή

kathimerini.com.cy

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προέβη η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους, αφού σύμφωνα με την ίδια ανώτερο στέλεχος της Αστυνομίας, ζητούσε από βαρυποινίτη να βρει στοιχεία και βίντεο για την προσωπική της ζωή με σκοπό να την καταστρέψει.

Σε δηλώσεις της στο κρατικό ραδιόφωνο, η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών ανέφερε: «Την υπόθεση την χειρίζεται ομάδα δικηγόρων, η οποία έχει ενώπιον της όλα τα στοιχεία που έχουμε συλλέξει τον τελευταίο καιρό με σκοπό να προβούν στην ανάλογη ενημέρωση και θα προβούμε σε επίσημη καταγγελία» προσθέτοντας «δεν είναι μία απλή υπόθεση, για μένα είναι ένα πρωτοφανές-τεράστιο σκάνδαλο διαφθοράς από ανώτατο αξιωματικό που αυτός θα έπρεπε να υπηρετεί τον νόμο και να συμβάλει στην πρόληψη του και όχι να συνδράμει στην διάπραξη του».

«Αντί να βγαίνει στις τηλεοράσεις και να λέει πώς στόχος είναι η πάταξη του εγκλήματος, να συνδράμει και όχι να συνωμοτεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Ζητούσε επίμονα βίντεο από την προσωπική μου ζωή»

Ο κα. Αριστοτέλους σημείωσε πώς: «Έχουμε στοιχεία τα οποία δείχνουν επικοινωνία του ανώτατου αξιωματικού, σχεδόν καθημερινή επικοινωνία με βαρυποινίτη, ο οποίος καταδικάστηκε σε πολυετή φυλάκιση για ναρκωτικά».

Όπως αναφέρει η ίδια, ο ανώτερος αξιωματικός της Αστυνομίας, ζητούσε βίντεο και στοιχεία από την προσωπική της ζωή με σκοπό να την επιπλήξει, να την καταστρέψει και να την απομακρύνει από την θέση της διευθύντριας των Κεντρικών Φυλακών.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα καταγγέλλει: «Ο συγκεκριμένος αξιωματικός είχε έννοια για την προσωπική μου ζωή και αυτό φαίνεται από τα μηνύματα που ζητούσε επίμονα βίντεο ή δίνοντας οδηγίες στον βαρυποινίτη να βιαστεί να βρει βίντεο από την προσωπική μου ζωή γιατί άκουσε πως θα πάω σε άλλη θέση».

Όσον αφορά το κίνητρο του ανώτατου αξιωματικού στο να προβεί σε αυτήν την κίνηση, ο κα. Αριστοτέλους απάντησε πώς δεν το γνωρίζει και πρέπει να απαντηθεί από τον ίδιο. Συγκεκριμένα είπε: «Αυτό που γνωρίζω είναι πως μέσα από τα μηνύματά του είναι το μένος, με το οποίο αναζητούσε επίμονα τέτοιο βίντεο με σκοπό να με πλήξει».

Εξάλλου, σύμφωνα με την διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, υπάρχουν διάφορα μηνύματα μεταξύ του ανώτατου αξιωματικού και του βαρυποινίτη τα οποία αφορούν υποσχέσεις για κλείσιμο υποθέσεων και για απόλυση υπό όρους.

Ερωτηθείς στο αν θα απομακρυνθεί από τα καθήκοντα της διευθύντριας των φυλακών απάντησε: «Στο παρόν στάδιο είμαι στην διεύθυνση των φυλακών και σκοπεύω να παραμείνω».

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση