ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Denim jumpsuit και μπαλαρίνες
 

Η συνάντηση της Βαρδινογιάννη με τον Sean Connery και το κοινό τους στοιχείο

«Έχουμε κάτι κοινό εμείς οι δύο» μου είπε.

newsroom must

O θάνατος του Sean Connery του αγαπημένου ηθοποιού που υποδύθηκε τον James Bond προκάλεσε θλίψη ανά τον κόσμο ενώ η είδηση του θανάτου του ταξίδεψε σαν αστραπή.

Ο ηθοποιός έφυγε σε ηλικία 90 ετών και η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη θυμάται την συνάντησή της μαζί του.

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία στη οποία ποζάρουν μαζί 19 ολόκληρα χρόνια πριν το 2001 όταν ο ίδιος επισκέφτηκε την Ελλάδα.

Η συνάντησή τους έγινε σε δείπνο το οποίο είχε παραθέσει προς τιμήν του η Ντόλλυ Γουλανδρή. Στην λεζάντα της φωτογραφίας η κ. Βαρδινογιάννη γράφει τον διάλογό τους και αποκαλύπτει ποιο ήταν το κοινό τους στοιχείο.

«Ψάχνοντας στο αρχείο μου έπεσα σε αυτή την φωτογραφία από την επίσκεψη του Sean Connery στην Ελλάδα το 2001. Ένας άνθρωπος με ξεχωριστή λάμψη και ιδιαίτερη ευγένεια. Θυμάμαι πολύ έντονα τη σύντομη συνομιλία που είχαμε κατά τη διάρκεια του γεύματος που παρέθεσε προς τιμήν του η Ντόλλυ Γουλανδρή.

«Έχουμε κάτι κοινό εμείς οι δύο» μου είπε.

«Τι κοινό μπορεί να έχουμε εμείς;» του απάντησα με έκπληξη.

«Η αγάπη μας για τον Παρθενώνα. Έχω μάθει από την Ντόλλυ Γουλανδρή με πόσο πάθος αγωνίζεστε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα» μου είπε.
Με αυτή την ανάμνηση αποχαιρετώ έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και φίλο της χώρας μας».

 
 
 
View this post on Instagram

Ψάχνοντας στο αρχείο μου έπεσα σε αυτή την φωτογραφία από την επίσκεψη του Sean Connery στην Ελλάδα το 2001. Ένας άνθρωπος με ξεχωριστή λάμψη και ιδιαίτερη ευγένεια. Θυμάμαι πολύ έντονα τη σύντομη συνομιλία που είχαμε κατά τη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε προς τιμήν του η Ντόλλυ Γουλανδρή. "Έχουμε κάτι κοινό εμείς οι δύο" μου είπε. "Τι κοινό μπορεί να έχουμε εμείς;" του απάντησα με έκπληξη. "Η αγάπη μας για τον Παρθενώνα. Έχω μάθει από την Ντόλλυ Γουλανδρή με πόσο πάθος αγωνίζεστε για τα Γλυπτά του Παρθενώνα" μου είπε. Με αυτή την ανάμνηση αποχαιρετώ έναν σπουδαίο καλλιτέχνη και φίλο της χώρας μας. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη

A post shared by Marianna V. Vardinoyannis (@mariannavardinoyannis) on

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

X