ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Σεούλ φωτίστηκε μωβ για την 10η επέτειο των BTS

Ριάνα Στυλιανού

Τοπόσημα σε όλη τη Σεούλ «βάφονται» μωβ, ενώ θαυμαστές των σούπερ σταρ της K-pop, BTS, συρρέουν στην πρωτεύουσα της Νότιας Κορέας για τον εορτασμό της 10ης επετείου από την ίδρυσή τους.
Το 10th Anniversary Festa των BTS, το οποίο θα διαρκέσει έως τις 25 Ιουνίου, πραγματοποιείται από κοινού με τη μητροπολιτική κυβέρνηση της Σεούλ υπό το σύνθημα «BTS Presents Everywhere», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η δισκογραφική του συγκροτήματος Big Hit Music.

Κτίρια γύρω από τη Σεούλ θα φωτιστούν με μωβ, το επίσημο χρώμα του συγκροτήματος, όπως το δημαρχείο, ο πύργος Νάμσαν Σεούλ, η πλατεία Dongdaemun Design, ο πύργος Lotte World Tower με 123 ορόφους και οι γέφυρες στον ποταμό Χαν.

Η ταχυδρομική υπηρεσία της Νότιας Κορέας κυκλοφόρησε αναμνηστικά γραμματόσημα και η τοπική αρχή της Σεούλ δημιούργησε χάρτη με 13 τοποθεσίες που σχετίζονται με τους BTS, στον οποίο επισημαίνονται περιοχές, στις οποίες έχουν γυριστεί τα μουσικά βίντεο του γκρουπ και τα σημεία όπου συχνάζουν τα μέλη του συγκροτήματος.

Το επταμελές συγκρότημα έκανε επίσημο ντεμπούτο στις 13 Ιουνίου 2013, με το τραγούδι «No More Dream» από το άλμπουμ «2 Cool 4 Skool».

Εκείνη την εποχή, η δισκογραφική τους Big Hit δεν είχε μεγάλη ισχύ σε μια βιομηχανία όπου κυριαρχούσαν τα πρακτορεία ταλέντων "Big Three" JYP, YG και SM.

Δέκα χρόνια μετά, ωστόσο, οι BTS έχει φτάσει στην κορυφή σε παγκόσμιο επίπεδο για ένα K-pop γκρουπ με μια σειρά από επιτυχίες που κατακτούν τα charts, sold-out συναυλίες και ρεκόρ σε πλατφόρμες streaming, από το Spotify έως το YouTube.

Το 2017, οι BTS έγιναν οι πρώτοι καλλιτέχνες από τη Νότια Κορέα που κέρδισαν βραβείο στην τελετή απονομής των Billboard Music Awards. Τρία χρόνια αργότερα, η μεγάλη επιτυχία «Dynamite» έκανε το γκρουπ τον πρώτο νοτιοκορεατικό συγκρότημα που έφτασε στο Νο.1 του Billboard Hot 100.

Το συγκρότημα -το οποίο αποτελείται από τους Jin, RM, Suga, J-Hope, Jimin, V και Jungkook- είχε επίσης μεγάλη απήχηση εκτός του μουσικού κόσμου, όταν μίλησε στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν στον Λευκό Οίκο για να συζητήσει το κύμα μίσους εναντίον Ασιατών στις ΗΠΑ πέρυσι.

Οι BTS έχουν σταματήσει τις εμφανίσεις τους από τον Οκτώβριο, καθώς μέλη του γκρουπ υπηρετούν την υποχρεωτική στρατιωτική τους θητεία στη Νότια Κορέα και άλλα ακολουθούν σόλο καριέρα. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε νέο single με τίτλο «Take Two», την περασμένη εβδομάδα ενόψει του εορτασμού της 10ης επετείου του.

Το τραγούδι είναι μια ωδή στους θαυμαστές των BTS, γνωστούς ως ARMY και μία γιορτή για το «δεύτερο κεφάλαιο» του γκρουπ, σύμφωνα με ανακοίνωση της δισκογραφικής τους.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΑΠΕ-ΜΠΕ  |  Σεούλ  |  φωτίστηκε  |  10η επέτειο  |  BTS  |  world  |  news  |  celebs  |  music band  |  k-pop  |  korea

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS