ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: maxi jersey φόρεμα και μπαλαρίνες
 

Η Μίνα Αρναούτη έχει στην κατοχή της ακυκλοφόρητο τραγούδι του Π.Παντελίδη

Όσα αποκάλυψε η ίδια.

newsroom must

Η Μίνα Αρναούτη, φαίνεται ότι δεν μπορεί να «πάψει» τα μέσα από το να ασχολούνται μαζί της, καθώς είναι –εκτός από τα τραγούδια του- το τελευταίο πράγμα που συνδέει τον κόσμο με τον Παντελή Παντελίδη, από την αρνητική πλευρά δυστυχώς. Καθώς μετά και τις προσβλητικές αναρτήσεις της για την οικογένεια, κλήθηκε να πληρώσει ένα βαρύ πρόστιμο.

Να θυμίσουμε ότι η ίδια, πλήρωσε το ποσό των 11.500 ευρώ στην οικογένεια, ενώ με νέες της δηλώσεις αποκαλύπτει κάτι που ίσως δεν ήξερε κανείς, ότι έχει στην κατοχή της ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι του Παντελή.

Χαρακτηριστικά, η Μίνα, μίλησε στην κάμερα του ‘Mykonos Live TV’ και ξεκαθάρισε τι έγινε πραγματικά με την δικαστική εντολή, λέγοντας «Ήταν για αναρτήσεις που έκανα στο Facebook. Εφόσον το αποφάσισε το Δικαστήριο, αυτό είναι το σωστό. Έχω κάνει κι εγώ αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη για δικές της αναρτήσεις. Θα αποφασίσει το δικαστήριο. Τα λεφτά είναι πολλά για μια γυναίκα που δεν εργάζεται. Δυσκολεύτηκα πολύ για να τα συγκεντρώσω. Αν δεν τα έδινα, κινδύνευα με κατάσχεση. Με βοήθησαν για να συγκεντρώσω τα λεφτά. Δεν δουλεύω. Με βοηθούν η μαμά μου και ο σύντροφός μου».

Ενώ όσον αφορά το τραγούδι, αποκάλυψε «Κανένας δεν ήθελε αυτό που συνέβη. Έχω να πω ότι έχω ένα τραγούδι του Παντελή που δεν το έχει κανένας. Το έχω ηχογραφημένο, ολόκληρο. Πολλές φορές το ακούω και μου μένει και το σιγοτραγουδάω όλη μέρα, χωρίς να έχει παίξει ποτέ και πουθενά. Είναι κληρονομιά μου. Ήμασταν παρέα, το τραγούδησε με την κιθάρα και τον είχα τραβήξει βιντεάκι και έμεινε στο κινητό. Δεν το έχετε ακούσει ποτέ».

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS