ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φούξια σατέν πουκάμισο, denim φούστα και sneakers
 

Το Twitter αντιδρά στην επιστροφή της Amber Heard στο Aquaman 2

Το ξέσπασμα για την διάκριση μεταξύ του γυναικείου και του αντρικού φύλου.

Μαρία Καραμάνου

Η Amber Heard εξακολουθεί να είναι μέρος του sequel  του Jason Momoa "Aquaman" και πολλοί fans του Johny Depp δεν έμειναν και πολύ ευχαριστημένοι γι 'αυτό. Το Twitter ξεσπά σε εκατομμύρια σχόλια κατακρίνοντας τόσο τους παραγωγούς της ταινίας αλλά και την ίδια την ηθοποιό. 

Υπήρχαν πολλές εκστρατείες για την απομάκρυνση της Heard από το "Aquaman and the Lost Kingdom" εν μέσω της δικαστικής μάχης εναντίον του πρώην συζύγου της, Johnny Depp, την οποία τελικά έχασε. Ωστόσο, το νέο τρέιλερ για το επερχόμενο sequel του "Aquaman" στο Warner Bros CinemaCon επιβεβαίωσε ότι η Heard εξακολουθεί να είναι μέρος της ταινίας.

Η εμφάνιση της ηθοποιού του «London Fields» στο sequel των υπερήρωων σήκωσε κύμα αντιδράσεων και έλαβε μικτές απαντήσεις από τους χρήστες του διαδικτύου.

Ανάμεσα στα σχόλια των χρηστών, ο γνωστός τραγουδιστής Andy Matteo δήλωσε ότι, "Πιστεύω ότι είναι καλό. Δεν μου αρέσει να βλέπω κάποιον να ακυρώνεται ή να αποφεύγεται για προσωπικά θέματα ή λάθη ή διαμάχες. Θα πρέπει να μπορεί να εργαστεί και η δίκη δεν πρέπει να καταστρέψει την καριέρα της. Η κοινωνία υποτιμά τους ανθρώπους τόσο αν και είμαστε όλοι ηθικά καθαροί. Αρκετά με την καταδίκη»

Αμέσως, έσπευσε ο δημιουργός και ράπερ Solgob να απαντήσει λέγοντας, "Η άποψή σας θα ήταν σταθερή αν αυτό το περιστατικό ήταν συνεπές. Εάν οι ρόλοι στην υπόθεση αντιστρέφονταν, ο Johny Depp όχι μόνο δεν θα ήταν στην ταινία ή σε άλλες ταινίες, αλλά θα ήταν και στη φυλακή"

Μία χρήστης του Twitter, σχολίασε με καυστικό τρόπο την ιστορία της Amber Heard τονίζοντας ότι, "Η Amber Heard είναι μια ξανθιά, όμορφη γυναίκα στο Hollywood, θα χρειαζόταν κάτι περισσότερο από καταγγελίες κατάχρησης για να την ακυρώσει. Θα έπρεπε να σκοτώσει κάποιον και να βρεθεί με το όπλο στο χέρι. Πιθανότατα μια γραπτή ομολογία επίσης. Ακόμα και τότε, οι φεμινίστριες θα το περιέστρεφαν ως αυτοάμυνα»

«Αν ήταν άντρας, θα ακυρωνόταν», ισχυρίστηκε κάποιος άλλος.

Κάποιος άλλος σχολίασε ότι, "Αυτό δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουν άνδρες βιαστές και οικιακές κακοποιήσεις που μπόρεσαν να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία τους ακόμη και μετά την καταδίκη τους: Sean Penn, Mike Tyson, Chris Brown, Mel Gibson, Jack Nicholson για να αναφέρουμε μερικούς"

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ :

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Amber Heard  |  aquaman 2  |  movie  |  hollywood  |  news  |  Johny Depp  |  celebs  | 

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση