ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Η Βασίλισσα Καμίλα έγινε «Barbie»

«Μου αφαίρεσαν περίπου 50 χρόνια. Είμαι πολύ ευγνώμων», είπε μεταξύ άλλων.

Μαρία Καραμάνου

Σε μια εκδήλωση που συνδύασε την πολυτέλεια με τον εορτασμό της γυναικείας δύναμης και επιτεύγματος, η Βασίλισσα Καμίλα της Βρετανίας βρέθηκε στο επίκεντρο ενός πολύ ιδιαίτερου στιγμιότυπου. Κατά τη διάρκεια μιας δεξίωσης που οργάνωσε στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, η 76χρονη σύζυγος του Βασιλιά Καρόλου έγινε μέρος μιας μοναδικής τιμής: παρουσιάστηκε μια κούκλα Barbie που δημιουργήθηκε προς τιμήν της.

Η αντίδραση της Βασίλισσας Καμίλα όταν αντίκρισε την εικόνα της σε μορφή Barbie ήταν ανεκτίμητη. Με ένα γέλιο που σκόρπισε χαμόγελα στους παρευρισκομένους, σχολίασε με χιούμορ την νεανική εμφάνιση της κούκλας, λέγοντας ότι οι σχεδιαστές «αφαίρεσαν περίπου 50 χρόνια από τη ζωή της». Αυτή η ειλικρινής και αυθόρμητη αντίδραση αποτυπώνει την αυτογνωσία και την καλοσύνη που συχνά χαρακτηρίζουν τις δημόσιες εμφανίσεις της.

Η δεξίωση, πέρα από την ενδιαφέρουσα παρουσίαση της κούκλας Barbie, σημείωσε και την παρουσία εκλεκτών καλεσμένων, μεταξύ των οποίων η διάσημη ηθοποιός και Dame, Helen Mirren. Η Helen, πρόεδρος της οργάνωσης WOW (Women of the World), με την παρουσία της υπογράμμισε τη σημασία της εκδήλωσης ως μια ευκαιρία να τιμηθεί η γυναικεία δύναμη και επίδραση στον κόσμο.

Η εκδήλωση στο Μπάκιγχαμ ήταν περισσότερο από μια απλή δεξίωση· αποτέλεσε ένα σύμβολο της προώθησης της ισότητας και της αναγνώρισης της συνεισφοράς των γυναικών σε κάθε τομέα της ζωής.

Η προσοχή στη λεπτομέρεια που επέδειξαν οι δημιουργοί της Barbie που απεικονίζει τη Βασίλισσα Καμίλα είναι αξιοσημείωτη. Οι προσπάθειες να αναπαραστήσουν με ακρίβεια την εμφάνισή της, από το μπλε midi φόρεμα με τη λεπτομέρεια φερμουάρ της Fiona Clare μέχρι την κάπα της Amanda Wakeley, δείχνουν μια έμφαση στην αξιοπρέπεια και την κομψότητα που η ίδια η Βασίλισσα επιδεικνύει. Ο συνδυασμός του βραχιολιού Van Cleef & Arpels, των σκουλαρικιών με διαμάντια και μαργαριτάρια, και των μαύρων μποτών από τον Eliot Zed, προσθέτουν μια αίσθηση πολυτέλειας και διακριτικής εκλεπτυσμένης ομορφιάς.

Το γεγονός ότι η κούκλα φορούσε μια καρφίτσα της WOW Global προσδίδει επιπλέον σημασία, ενισχύοντας το μήνυμα της εκδήλωσης για την ενδυνάμωση των γυναικών και τη σημασία της ορατότητας και της αναγνώρισης των επιτευγμάτων τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS