ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Eric Carmen: Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών

Ήταν ο δημιουργός του πασίγνωστου τραγουδιού «All By Myself».

Μαρία Καραμάνου

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eric Carmen, γνωστός για την επιτυχία «All By Myself», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών, όπως ανακοίνωσε η σύζυγός του. Ο Αμερικανός καλλιτέχνης έγινε γνωστός μέσα από το power pop συγκρότημα The Raspberries πριν αποκτήσει δική του επιτυχία ως σόλο καλλιτέχνης. Ένα από τα μεγάλα του hits, το τραγούδι «Hungry Eyes», έγινε γνωστό μέσα από την αγαπημένη κινηματογραφική ταινία του 1987, «Dirty Dancing».

«Ο γλυκός, αξιαγάπητος και ταλαντούχος Eric μας έφυγε από τη ζωή στον ύπνο του, το Σαββατοκύριακο», δήλωσε η σύζυγος του στην επίσημη ιστοσελίδα του. «Του έδινε μεγάλη χαρά να ξέρει, ότι για δεκαετίες, η μουσική του άγγιξε τόσους πολλούς και θα είναι η μόνιμη κληρονομιά του».

Ο τραγουδιστής Eric, που προέρχεται από το Οχάιο, ήταν ένας από τους ιδρυτές των Raspberries στις αρχές της δεκαετίας του '70. Το ντεμπούτο άλμπουμ τους με τίτλο «Raspberries» κυκλοφόρησε το 1972 και περιείχε κομμάτια όπως το «Go All The Way», το οποίο έκανε μεγάλη επιτυχία στα charts. Αργότερα απαγορεύτηκε από το BBC στο Ηνωμένο Βασίλειο λόγω σεξουαλικών υπονοούμενων στους στίχους του. Ακόμα, το συγκεκριμένο κομμάτι συμπεριλήφθηκε στο soundtrack της επιτυχημένης ταινίας "Οι Φρουροί του Γαλαξία" το 2014.

Μετά από τέσσερα άλμπουμ, το συγκρότημα διαλύθηκε το 1975, με τον Carmen να ξεκινά τη σόλο καριέρα του. Ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια της σόλο καριέρας του είναι το «All By Myself», το οποίο αργότερα έγινε εμβληματική επιτυχία για την Καναδή τραγουδίστρια Celine Dion, που το διασκεύασε. Το τραγούδι εμφανίστηκε επίσης στην εναρκτήρια σκηνή της ταινίας «Το Ημερολόγιο της Bridget Jones». 

Ως τραγουδιστής, είχε επιτυχίες όπως το «Almost Paradise» από το soundtrack της ταινίας «Footloose», καθώς και τα «Never Gonna Fall In Love Again» και «Make Me Lose Control».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS