ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Leopard pants, μαύρο crop top και kitten heels
 

Nolan: Το επόμενο βήμα του μετά το Oppenheimer

Υπήρχαν φήμες για remake μιας παλιάς τηλεοπτικής σειράς μυστηρίου, αλλά αυτό βγήκε γρήγορα από την ατζέντα του.

Μαρία Καραμάνου

Η απόφαση του Christopher Nolan να μην προχωρήσει με το remake της τηλεοπτικής σειράς «The Prisoner» φαίνεται να συνέβη λόγω της κυκλοφορίας της μίνι σειράς του AMC, η οποία μπορεί να είχε καλύψει ήδη το ενδιαφέρον για αυτό το έργο. Αν και ο Nolan είχε εκφράσει ενδιαφέρον για το έργο από το 2009, η παρουσία άλλης εκδοχής του στην αγορά μπορεί να έκανε λιγότερο ελκυστική την ιδέα του remake για τον σκηνοθέτη. Αυτό δείχνει την σημασία της ανάλυσης του περιβάλλοντος και του ανταγωνισμού στη λήψη αποφάσεων για την κινηματογραφική βιομηχανία και τους δημιουργούς.

Σύμφωνα με το ίδιο άρθρο, είναι πιθανό να αρχίσει την εξέλιξη ενός νέου σεναρίου τώρα που η περίοδος των κινηματογραφικών βραβείων ολοκληρώθηκε. Αυτό είναι συχνό φαινόμενο στη βιομηχανία του κινηματογράφου, όπου οι δημιουργοί συχνά αναζητούν νέα έργα και ευκαιρίες μετά την ολοκλήρωση ενός έργου. Είναι σημαντικό για τους δημιουργούς να κρατούν τη δημιουργική τους διέξοδο ανοικτή και να αξιοποιούν τη δημιουργική τους ενέργεια μετά την ολοκλήρωση ενός έργου.

Όσον αφορά την ταινία «Oppenheimer», η οποία συγκέντρωσε εντυπωσιακά έσοδα και έλαβε θετικές κριτικές, είναι φυσικό να συζητηθεί η πιθανότητα επαναπροβολής της σε αίθουσες, καθώς αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερα έσοδα και αύξηση της δημοφιλίας της ταινίας.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο του στα Όσκαρ δήλωσε, «Θέλω απλώς να πω ότι η ταινία μας τελειώνει με αυτό που πιστεύω ότι ήταν απαραίτητο, μια δραματικά νότα απόγνωσης. Αλλά στον πραγματικό κόσμο υπάρχουν όλων των ειδών άτομα και οργανώσεις που έχουν αγωνιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα και σκληρά για να μειώσουν τον αριθμό των πυρηνικών όπλων στον κόσμο. Αποδεχόμενος αυτό το βραβείο, θέλω απλώς να αναγνωρίσω τις προσπάθειές τους και να επισημάνω ότι επέδειξαν την αναγκαιότητα και τις δυνατότητες των προσπαθειών για ειρήνη». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

NEWS: Τελευταία Ενημέρωση

The McKinsey Files of Cyprus

The McKinsey Files of Cyprus

O Γιώργος Τσόπελας και ο Λευτέρης Χαραλάμπους στο Green Agenda Cyprus Summit
newsroom must
 |  NEWS