ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΦΟΡΑΜΕ: πλισέ φούστα, sweater και αθλητικό λευκό sneaker
 

Σάκης Ρουβάς: Η έκπληξη για τα γενέθλια του επί σκηνής

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα που εντοπίσαμε.

Μαρία Καραμάνου

Την παραμονή των γενεθλίων του, το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιανουαρίου, ο Σάκης Ρουβάς γιόρτασε το γεγονός σε ένα νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του, δέχτηκε μια ευχάριστη έκπληξη από τους συνεργάτες του.

Ενώ βρισκόταν στη σκηνή, οι συνεργάτες του εμφανίστηκαν με μια εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων. Ο Χρήστος Μάστορας ανέλαβε να ερμηνεύσει το τραγούδι γενεθλίων, δημιουργώντας ένα ζεστό και φιλικό κλίμα. Στη συνέχεια, αγκάλιασε τον Σάκη Ρουβά για να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του, προσθέτοντας συναισθηματική νότα στην εορταστική στιγμή.

Η κόρη του Σάκη Ρουβά, Αναστασία, αποφάσισε να ευχηθεί στον πατέρα της με μια τρυφερή δημοσίευση στα social media. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πρόσθεσε τα λόγια, «Χαρούμενα γενέθλια. Σ' αγαπώ». Με αυτήν την κίνηση, εκφράζει την αγάπη και τις ευχές της προς τον πατέρα της για τα γενέθλιά του.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα εδώ:

@stela_ax99 Happy Birthday @Sakis Rouvas #Birthday #sakisrouvas #athens #tonight #party #enastron #fy #fyp #viral πρωτότυπος ήχος - Στέλα Αξιμιώτη
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση