ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Έρωτες Θερίζουν: Παρουσίαση ποιητικής συλλογής

Στη Λεμεσό παρουσίασε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, ο Λευτέρης Ζαμπετάκης τη νέα του ποιητική συλλογή με τίτλο «Έρωτες θερίζουν».

newsroom must

Στη Λεμεσό και στο εντυπωσιακό κτήριο της δημοτικής πανεπιστημιακής βιβλιοθήκης Λεμεσού, παρουσίασε τη Δευτέρα 17 Ιουνίου, ο Λευτέρης Ζαμπετάκης τη νέα του ποιητική συλλογή με τίτλο «Έρωτες θερίζουν», που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο από τις εκδόσεις «Διόπτρα».

Ο δημοφιλής ηθοποιός συνδύασε το τέλος των sold out παραστάσεων του «Για όνομα» με την παρουσίαση στην αγαπημένη του Λεμεσό.

Τα ποιήματα από τους «Έρωτες θερίζουν» απήγγειλαν οι καταξιωμένοι ηθοποιοί Κρατερός Κατσούλης και Νέδη Αντωνιάδη. Την παρουσίαση και τον συντονισμό έκανε η δημοσιογράφος και φωτογράφος Αντιγόνη Σολομωνίδου-Δρουσιώτου.

Στην παρουσίαση παρευρέθησαν ανάμεσα σε άλλους οι: Φωτεινή Τσιρίδου, Αχιλλέας Γραμματικόπουλος με τη σύζυγο του Μιράντα Γιατρού, η ποιήτρια Αλεξάνδρα Γαλανού, ο ιδρυτής του εκδοτικού οίκου Διόπτρα και συγγραφέας κ. Γιώργος Παπαδόπουλος με τη σύζυγος του Καλλισθένη, η πρόεδρος του κλάδου Λεμεσού του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού Ολίβια Παπαδάκη, ο διευθυντής marketing της ΚΕΟ Γιώργος Ευριπιώτης και η σύζυγος του Αντιγόνη Ευριπιώτη, η Ελένα Χατζηθεοδοσίου της Salamis , η Δάφνη Κολώτα, η Εύη Τσολάκη, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Φελλάς κ.α.

Η βραδιά έκλεισε με υπογραφή αντιτύπων από τον συγγραφέα και χαλαρό cocktail με ποτά που πρόσφερε η ΚΕΟ.

Δείτε όλα τα στιγμιότυπα:


NEWS: Τελευταία Ενημέρωση