ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Στέλλα Σάββα: Η φωτογραφία με την κόρη της

Η φωτογραφία από την τελευταία μέρα της κόρης της στο σχολείο

Μαρία Σάββα

Η Στέλλα Σάββα δεν είναι απλά μια παρουσία στο Instagram. Είναι ένας κόσμος, ένας διάλογος με τους διαδικτυακούς της φίλους που εκτείνεται από την επαγγελματική της ζωή μέχρι τις προσωπικές της στιγμές. Το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Ιουνίου, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί τους ένα ξεχωριστό στιγμιότυπο από τη ζωή της.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε απεικονίζει την κόρη της Βαλέριας στο σχολείο, συνοδευόμενη από ένα συμμαθητή της στην τάξη. Μέσα από τον φακό της Στέλλας, αντικρίζουμε ένα συναισθηματικό κομμάτι της καθημερινότητας της οικογένειας Σάββα.

Το συναισθηματικό αυτό κλικ δεν περιορίζεται μόνο στην αθώα παιδική ανησυχία για το πώς περνά η κόρη της την ημέρα της σχολικής της ρουτίνας. Συνοδευόμενο από το μήνυμα της δασκάλας για το τέλος του σχολικού έτους, η φωτογραφία αγγίζει τις καρδιές των διαδικτυακών φίλων της Στέλλας.

"Μεγαλώνει τόσο γρήγορα", σχολίασε η Στέλλα στη λεζάντα της φωτογραφίας, μεταφέροντας τη συναισθηματική της αντίδραση και ενθουσιασμό προς την εξέλιξη και την ανάπτυξη της κόρης της.

Με αυτήν την απλή και ειλικρινή ανάρτηση, η Στέλλα Σάββα δείχνει για μια ακόμα φορά πώς μπορεί η προσωπική ζωή να ενωθεί αρμονικά με τον ψηφιακό κόσμο, προσφέροντας στους ακόλουθούς της μια γλυκιά και συνάμα σημαντική κοινή στιγμή νοσταλγίας και ανατροφής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση