ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΦΟΡΑΜΕ: Φλοράλ αέρινο φόρεμα με βολάν και flip flop
 

Julia Roberts: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο της

Η throwback φωτογραφία με τον 17 γιο της

Μαρία Σάββα

Η Julia Roberts είναι μια ευτυχισμένη μητέρα τριών παιδιών: του 17χρονου Henry και των 20χρονων δίδυμων Hazel και Phinnaeus. Η 56χρονη ηθοποιός πρόσφατα μοιράστηκε με τους ακολούθους της μια σπάνια φωτογραφία από τη βρεφική ηλικία του γιου της Henry, ο οποίος γεννήθηκε το 2007.

«Είναι απίστευτο ότι αυτό το μωρό είναι τώρα ένα πανύψηλο θαύμα 17 ετών. Χρόνια πολλά, όμορφε Henry», έγραψε η Roberts στη λεζάντα της φωτογραφίας, όπου φαίνεται να κρατάει τον γιο της όταν ήταν μόλις λίγων μηνών.

Η Julia Roberts είναι γνωστή για την επιλεκτικότητα της στη δημόσια έκθεση της οικογένειάς της, που έχει δημιουργήσει με τον Danny Moder. Σπάνια μοιράζεται φωτογραφίες των παιδιών της και ακόμα πιο σπάνια μιλάει δημόσια για την οικογενειακή της ζωή.

Πρόσφατα, εμφανίστηκε στο The Tonight Show και αποκάλυψε στον Jimmy Fallon ότι ο Henry είναι πλέον ο μοναδικός που μένει στο σπίτι, καθώς οι δίδυμοι βρίσκονται μακριά για σπουδές. Η Roberts επίσης ανέφερε την αυστηρή πολιτική της για τη χρήση της τεχνολογίας στο σπίτι τους. Εδώ και χρόνια, έχει απαγορεύσει τη χρήση κινητών κατά τη διάρκεια των γευμάτων, και τα μέλη της οικογένειας αφήνουν τα τηλέφωνά τους σε ένα ειδικό σημείο πριν καθίσουν στο τραπέζι.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός έχει δηλώσει ότι ήταν τυχερή που είχε την πολυτέλεια να αφιερωθεί στην ανατροφή των παιδιών της, αφού είχε πετύχει πολλά επαγγελματικά επιτεύγματα πολύ νωρίς στην καριέρα της.

CELEBS: Τελευταία Ενημέρωση